2777
2789
عنوان

دکتر مردِ سونو ام میگفت شکمت کوچکه و...

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 51 پست
بچه در حد نرمال باشه تپل بودن مهم نیست مهم بعد به دنیا اومدن خوب وزن بگیره دکترتم گفته نرماله به منم ...

اخی عزیزم تو دهنی زده پسرت بهشون😍

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اون دکتر سونو.. احساس کردم جلو شوهرم نباید اون قدر مانور میداد در مورد وزن بچه و.... مردا که نمیف ...

حالا مگه شوهرت بهت چیزی گفت اگه گفت بهش بگو بره هر روز کباب برات درست کنه بچه وزن بگیره بگو باردارم نمی تونم به خودم برسم خوبه که پیش شوهرت گفت دکتر بیشتر به فکرت باشه بهت برسه

اونم مایی که دیگه حالا ته بارداری هستیم زیر کلی استرس زایمان و.. چیزای دیگه.  کلی سختی داریم.. ...

ولش کن مزخرفات دکتر رو ...انشاله بسلامتی زایمان میکنی با. بچه وزن مناسب

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
اخی عزیزم تو دهنی زده پسرت بهشون😍

اره پس نگران نباش بچه هفته اخر وزن میگیره بستنی و گوشت سبزیجات مصرف کن ان شاالله زایمان خوبی داشته باشی سلامت به دنیا بیاد گلم اینا مهمه بعد شیر میخوره غذا میخوره تپل مپل میشه

این چیزا ارثیه،،من و داداشم موقع تولد خیلی چاق بودیم بیش تر شبیه بچه ی ۱۰_۱۱ ماهه بودیم تا نوزاد،،من ۳ کیلو و ۸۰۰ گرم بودم،،داداشم ۴ کیلو و ۶۰ گرم ولی الان که ۲۶ سالمه قدم کوتاهه و لاغرم،،داداشمم ۱۱ سالشه اونم قدش زیاد بلند نیست و لاغره،،اتفاقاً میگن بچه های ریز بعداً خوب می شن ولی من و داداشم رشدمون از اینور متوقف شد.😂😂

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//