2777
2789
عنوان

دکتر مردِ سونو ام میگفت شکمت کوچکه و...

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 51 پست
الان با کی دعوا داری چه لزومی بچه زیاد چاق به دنیا بیاد وقتی بدنیا اومد بهش برس تپلش کن لازم نیست بخ ...

با اون دکتر سونو.. احساس کردم جلو شوهرم نباید اون قدر مانور میداد در مورد وزن بچه و.... مردا که نمیفهمن.. بعدا بره به مادرشوهرم اینارو بگه

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

واقعا یسری دکترا فقط استرس میدن..من سر بارداری اولم دکتر هی میگفت چرا شکمت اینقدر کوچیکه چرا وزنت پا ...

بخدا آنقدر گفت گفت شکمم سفت شد.. که رفتم دکتر خودم.. همش استرس گرفتم جلو شوهرم احساس بدی داشتم. کاش هیچی نگن.. مگه نمیدونن ما خودمون پیش دکتر زایمان میریم.. چرا باید حس بد بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا آنقدر گفت گفت شکمم سفت شد.. که رفتم دکتر خودم.. همش استرس گرفتم جلو شوهرم احساس بدی داشتم. کاش ...

دقیقا میفهمم چی میگی..من تا بیام خونه فقط گریه کردم.همش استرس کشیدم یعنی بچم ناقصه که دکتر میگه ریزه🤕 براشون احساسات کسی مهم نیست

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
بیخود نگرانی منم شکمم کوچیک بود ولی وزن بچه مثل شما نرمال بود از مامانم پرسسدم گفت منم همینطور بود ...

همینجورم که میگه شکمت کوچکه.. شکممم خیلی گنده شده.. پوستم میسوزه.. درد میکنه.. سایز لباس 3 ایکس لارجم بهم تنگه... اخه حداقلی قد  بچه خودمون هست دیگه.. مگه قراره بچه ها 4 کیلو باشند 

من  ماه آخر هر روز کیک دوقلو تاینی و رانی می خوردم  بچم عالی وزن اضافه کرد

مرسی عزیزم 

بچه در حد نرمال باشه تپل بودن مهم نیست مهم بعد به دنیا اومدن خوب وزن بگیره دکترتم گفته نرماله به منم هی میگفت چه کوچیکه موقع زایمان پسرم تو هفته ۳۸ وزن ۳۶۵۲ بود ماما همه تعجب کردن گفتن به شکمت نمیخوره

از من به تو نصیحت مواد غذایی سالم بخور از همه گروه های غذایی.به وزن بچتم فکر نکن.سونو هم اشتباه دار ...

اخه اینم تیر آخرش بود.. حتی گفت فکر نکن این درسته یه هو دنیا میاد 100 گرم ازین کمتره ها

گلی اطرافیان همین جورن خودتو ناراحت نکن من رفتم تو شیش ماه اصلا شکم ندارم اصلا هیچ که متوجه نمیشه من ...

ان شاء الله بچه هامون قد خودشون باشند. کسی از نوزادی شون براشون حرف مفت نزنن. والا همون 3 راضی ایم.. ❤️❤️

وای برا منم پیش اومده بود هفته ۳۳ دخترم ۲ کیلو بود زنه هی میگف دورشکم جنین کوچیکه منومیگی استرسی داش ...

خدا حفظش کنه برات عزیزم ❤️❤️ممنون چشممم

اخه اینم تیر آخرش بود.. حتی گفت فکر نکن این درسته یه هو دنیا میاد 100 گرم ازین کمتره ها

بیخچال خل بود طرف.بچت خوبه .خداروشکر کن تمام.بچه ریز ندیدی بچه دیدم اندازه کف دست بود الان شدن قدبلند هیکلی.

همینجورم که میگه شکمت کوچکه.. شکممم خیلی گنده شده.. پوستم میسوزه.. درد میکنه.. سایز لباس 3 ایکس لارج ...

بچه من موقع تولد ریز بود،هر چی ریزتر باشن زایمان راحت تره

کاری به کیلوش هم نداره زیاد،وزنش ۳ بود ولی پرستارا میگقتن کوچیکه دربرابر وزنش

ولی بعدش نسبت به همسناش بهتر بود جثه اش،قدش ولی یکم از نمودار نرمال پایینتره

نگران این مسائل نباش اصن

دقیقا میفهمم چی میگی..من تا بیام خونه فقط گریه کردم.همش استرس کشیدم یعنی بچم ناقصه که دکتر میگه ریزه ...

اونم مایی که دیگه حالا ته بارداری هستیم زیر کلی استرس زایمان و.. چیزای دیگه. 

کلی سختی داریم..

بخدا من موقع زایمان بفهمم بچم چند کیلو عه برام راحت تره تا اینا استرس بدن