2777
2789
عنوان

دکتر مردِ سونو ام میگفت شکمت کوچکه و...

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 51 پست

واقعا یسری دکترا فقط استرس میدن..من سر بارداری اولم دکتر هی میگفت چرا شکمت اینقدر کوچیکه چرا وزنت پایینه بچت ریزه.ولی بچم با وزن ۳ و ۵۰ بدنیا اومد..سر این بارداری میگه چرا چاق شدی چرا وزن بچت با توجه به افزایش وزنت ریزه..ولش کن حرص نخور..اجیل و تخم مرغ خوبه بخور

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقا نیاز بود. چون چندین بار دیگه ام.. سونو کرد منو. خیلی بد اخلاقه.. بهش گفتم هفته 16 بچم چیه. ...

الان جنسیت چیه

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
اینهمه متخصص خبره سونوگرافی خانم خب نرید پیش مردا که هیچی رو درک نمیکنن

متاسفانه اون خانم دکتره نبود.. بخاطر همین گفتم شوهرم بیاد تو... ولی خیلی حس بدی گرفتم احساس کردم انالیزم کرد

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

دکتر دیوونه بود دیگه اونجا نرد

سونو آخرم بود.. ولی آنقدر استرس گرفتم شکمم سفت شد 

از من به تو نصیحت مواد غذایی سالم بخور از همه گروه های غذایی.به وزن بچتم فکر نکن.سونو هم اشتباه دار حدود دویست سیصد گرم .

الان پروتین بیشتر بخور براش خوبه.الکی خودت به بستنی و دلستر وکیل و شیرینی نبند.

بیخیال یچی گفته ،خوبه وزنش بدنیا بیاد زود وزن میگیره ،منم بچم سه کیلو بود بعد خداروشکر رشدش خوب بود

ان شاء الله بچه منم بعد تولد وزن بگیره. 

چون پسره دوست ندارم ریز نقش باشه 

میگم حداقل قد خودش باشه 

گلی اطرافیان همین جورن خودتو ناراحت نکن من رفتم تو شیش ماه اصلا شکم ندارم اصلا هیچ که متوجه نمیشه من باردارمو همه خانواده همسرم بهم میگن وای چرا شکم نداری حتی یکیش میگفت نکنه بچه ات رشد نکرده اصلا ملاحظه نکردن من حامله هستم خیلی باعث ناراحتیم شدن الان دیگه تصمیم گرفتم هر کدومشون چیزی گفت جواب بدم تازه من رفتم دکتر دستیاره دکتره وایساده میگفت وای تو چرا شکم نداری مطمعنی حامله ای 😐 خدا کنه بچه منم سه کیلو بشه 

وای برا منم پیش اومده بود هفته ۳۳ دخترم ۲ کیلو بود زنه هی میگف دورشکم جنین کوچیکه منومیگی استرسی داشتم. دکترم گف نرماله زمان تولد هم ۲۹۵۰ بود و الان شیش ماهشه وزن گیریش کاملا نرماله ختی یکم بیشتر.رژیم غذایی نرمالتو داشته باش چرا بخودت فشار میاری نترس کم وزن نمیشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دکترت گفته خوب میشه دیگه. حالا اونا که بچه چهارکیلویی اوردن چند تا مدال گرفتن. چرا اکثرا همه فکر میک ...

فقط میخوام همون سه باشه. 

چون پسره دوست ندارم ریز نقش باشه 

ولی انتظار 4 کیلو نداشتم ازش که سونو اون حرف و زد بی دلیل