2777
2789
عنوان

تک فرزندی

355 بازدید | 49 پست

چرا وقتی حرف از تکفررندی میشه همه بفکراین هستن که در آینده تنها میمونه؟

اگر بچه ای عزت نفس بالایی داشته باشه از تنهاییش لذت میبره سعی میکنه راه خودش رو پیدا کنه 

عمده موفقیت های من در تنهاییم بدست اومده هر وقت دورم شلوغ شده واقعا از زندگی عقب افتادم 

بچه های تک فرزند برخلاف تصور عموم که لوس و خودخواه هستن خیلی هم خودساخته ان چون توی تنهایی بزرگ شدن ودر آخر هم به کسی نیاز ندارن 

ودر  آخر هیچ خواهر برادری به درد هم نمیخوره و روابط اجتماعی خارج از خونه اس که بدور از هر گونه قضاوتی آدم رو می‌سازه 

والله من که تک فرزندم خیلی بهم سخت میگذره کاش یه خواهر یا برادری داشتم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خواهرم ده سال اختلاف سنی داریم ولی خوبه که دارمش با نظرت مخالفم بلاخره خواهر برادر هم خون ادم هستند بودنشون خوبه مثلا زایمان کنی خواهر دلسوز داری بیاد پیشت

عزیزم روحیه ها متفاوته و فکر نمیکنم افراد زیادی از تنهایی لذت ببرن . من که ازش بیزااارم دیگه 

خسته شدم اگه چند تا بچه بودیم حتما روحیه بهتری داشتم . روابط عمومی خوبی دارم و زود جوشم با بقیه ولی این خلا برام با چیزی رفع نشده

منم خودساخته ام .،....

همیشه تنها بودم  چون مامانم هم شاغل بودن 

و هیج وقت این تنها بودن رو دوست نداشتم

تک فرزندی هم دوران کودکی بد بود هم الان ....

خودم دوتا دارم و همیشه آرزو کردم پشتیبان هم باشن

بااحترام به سخن شما

مخالفم

یکی از دلایلی که فرزند دوم رو به دنیا اوردم این بود که تک فرزندهایی رو میدیدم که با ۵۰سال سن هنوزم اداب معاشرت مشورت همدلی رو نمی دونستن

شاید در جایگاه اجتماعی تک فرزند ها موفق باشن امادر جایگاه خانواده و حس و عواطف ضعف دارن

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود