2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 49 پست
بااحترام به سخن شما مخالفم یکی از دلایلی که فرزند دوم رو به دنیا اوردم این بود که تک فرزندهایی رو ...

من شوهرم بچه ی چهارم خانواده هست واصلا معاشرت بلد نیست منکه فقط یک خواهر دارم اونهم باتفاوت سنی بالا خیلی معاشرتی تر هستم تا اون 

باید رفاهشون تامین بشه با درامد کم چجوری میخواد تامین کنه ؟ الان شهریه مدرسه غیر دولتی تو شهر ما س ...

درسته منم قبول دارم اتفاقا خودم الان میخوام واسه دخترم پیانو بخرم.البته بعد اینکه تشخیص دادم تو موسیقی استعداد داره نه از روی صرفا دلبخواه بچه

دخترم دوچرخه داشت خودشو کشت واسش اسکوتر بخرم گفتم یا دوچرخه یا اسکوتر

در این حد که هرررررر چی بچه میگه بگم چشم واقعا بده

اپل واچ واسه دختر 11 ساله خریدن فقط به این دلیل که یه جا دیده خدا نکنه خسرت به دلش بمونه

همچین بچه ای هرگز قدر پول و درآمد رو نمیدونه و تو زندگیش به مشکل میخوره

بچه همونقدر که رفاه میخواد تربیت هم میخواد 

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم بچه ی چهارم خانواده هست واصلا معاشرت بلد نیست منکه فقط یک خواهر دارم اونهم باتفاوت سنی بالا ...

بله

چون فضای خانواده ها تو تربیت متفاوته

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
درسته منم قبول دارم اتفاقا خودم الان میخوام واسه دخترم پیانو بخرم.البته بعد اینکه تشخیص دادم تو موسی ...

رفاه و تربیت ربطی به هم ندارن

و تضمین هم دیگر نیستن

وظیفه پدر و مادر تامین رفاه و تربیته 

نه فقط تربیت

به تربیت خانوادگی هم بستگی داره اینکه تو چه فضایی بزرگ شدن

اصلش همونه دوست عزیز ربطی به تعداد بچه نداره

جاری سابق من خواهربردار داشت ولی انقدرررر کمبود داشت که نگوووو ☹️ خودش باهام درددل میکرد  می‌گفت حسرت کوچیکترین چیزهایی که تو مجردی داشتی رو داشتم از لحاظ عاطفی هم که هیچ بدتر می‌گفت باید حواسمو جمع کنم سوتی ندم ازم آتو بگیرن  خانواده ام هرچند بعدش ایشون به منم از پشت خنجر زد ...

رفاه و تربیت ربطی به هم ندارن و تضمین هم دیگر نیستن وظیفه پدر و مادر تامین رفاه و تربیته  نه ...

خب تصور اینه که با پول میشه تربیت رو خرید در صورتی که نمیشه

رفاه نسبی لازمه 

تعادل

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
اصلش همونه دوست عزیز ربطی به تعداد بچه نداره جاری سابق من خواهربردار داشت ولی انقدرررر کمبود داشت ک ...

مادر همسر من تک فرزنده

خانواده بسیار خوبی هم داره

اما چون تعامل و همدلی و بین خواهر برادرا تجربه نداشته الان نمیتونه بین بچه هاش توازن ایجاد کنه

گاهی فکر میکنه اینا خواهر برادرشن نه بچه هاش یکسره دنبال حرف و دعواست

گاهی حسادت میکنه گاهی خوبه

براهمین میگم تک فرزندا هرچی هم خوب پیش برن یه جا یه کمبودهای عاطفی رو حس میکنن

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
مخالفم، درسته یه دوست میدونه درک کنه آدم رو،ولی خانوادس که پشت و پناهه،اگه خیری بهت نرسونه بدت رو ه ...

منم با حرف شما مخالفم 

خواهر و برادرهایی رو میشناسم که بخون هم تشنه هستن