2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 49 پست

مخالفم،

چرا فکرمیکنین خواهروبرادر باید پولی بدن یا کاری واسه آدم بکنن که به درد بخوردن،همین که وقت ناراحتی یا خوشحالی یکی باشه که از پوست و استخونت باشه تا باهاش حرف بزنی،

همین حس بودنشون خیلی خوبه،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب خواهر برادر بهتره واقعا چون روابط رو گسترش میده و بچه رو اجتماعی میکنه اما الان دو تا بچه بر ...

تو هم مثل خواهرشوهر منی 

اونم با وجود درآمد زیاد میگه نمیتونم خرج یه بچه دیگه رو بدم

هفته ای نیست یه ظرف گرون قیمت نخره ولی دخترش گریه میکنه واسه خواهر و برادر و فقط با پول و وسایل گرون بچه رو دور از جون خر میکنه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

بله همین جوره،،همسر منم یه پسر داره و بر خلاف نظر بقیه با این که از ۲ سالگیش همسرم و زنِ سابقش جدا شدن و تک فرزند بوده اتفاقاً خیلی صبور،،قوی و موفق هست خدا رو شکر.

بچه باید یاد بگیره تنها بودن رو،،یاد بگیره چه جور تنهایی حالش خوب باشه،،قرار نیست اونایی هم که تک فرزند نیستن تا ابد کنار خواهرا یا برادراشون باشن ک!!

فامیل ما ۳ تا پسر داشت الان یکیش فقط مونده اون یکی باید یاد گرفته باشه چه جور تنهایی از زندگی لذت ببره و بتونه ادامه بده باز.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
مخالفم، چرا فکرمیکنین خواهروبرادر باید پولی بدن یا کاری واسه آدم بکنن که به درد بخوردن،همین که وقت ...

حرف زدن با یه دوست خوب که تورو قضاوت نکنه خیلی بهتر ازخانواده اس چون همیشه از درد دل با اعضای خانواده یه چیزی درمیاد 

این روابط بیشتر نمایشیه

تو هم مثل خواهرشوهر منی  اونم با وجود درآمد زیاد میگه نمیتونم خرج یه بچه دیگه رو بدم هفته ای ...

باید رفاهشون تامین بشه

با درامد کم چجوری میخواد تامین کنه ؟

الان شهریه مدرسه غیر دولتی تو شهر ما سالی 30 میلیونه برای متوسطه دوم

یه دوچرخه 30 میلیون

یه موبایل 15 میلیون

یه پیانو 150 میلیون

کلاس زبان ماهی 500 تومن

کلاس موسیقی ماهی یه میلیون

باشگاه همینطور

بچه مسئولیته ، سرگرمی نیست 

کاشکی همه به این درک برسیم

من  که انقدر غصه خواهر برادرمو میخورم به نظرم بچه های تک فرزند اقلا غصه مشکلات خواهر برادرو ندا ...

آره ولی هیچ کس هم ندارن که غصه های خودشون رو بهش بگن!

من دوست زیاد دارم اما حرفهایی هست که به دوست نمیشه گفت

آره ولی هیچ کس هم ندارن که غصه های خودشون رو بهش بگن! من دوست زیاد دارم اما حرفهایی هست که به دوست ...

تازه هیچوقت دوست مثل خانواده نمیشه

کسایی که خانواده های خوبی دارن فقط میفهمن اینو

حرف زدن با یه دوست خوب که تورو قضاوت نکنه خیلی بهتر ازخانواده اس چون همیشه از درد دل با اعضای خانواد ...

مخالفم،

درسته یه دوست میدونه درک کنه آدم رو،ولی خانوادس که پشت و پناهه،اگه خیری بهت نرسونه بدت رو هم نمیخواد.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
همسایه ما هشت تا خواهر بردارن آداب اجتماعی نداره مرده هم پنجاه سالش

به تربیت خانوادگی هم بستگی داره

اینکه تو چه فضایی بزرگ شدن

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود