نگین۸۰_ مدیر عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 504 عنوان ترس رانندگی😢 | مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 62 پست شما بعد از چه مدتی کاملا رانندگی رو یاد گرفتین و ماهر شدین؟من خیلی استرس دارم حس میکنم هیچوقت یاد نمیگیرم 1402/03/09 | 22:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قارقار عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5701 خودم واقعا علاقشو دارم اما اطرافیانم بخصوص شوهرم خیلی نامیدم میکنن و همش منو میترسونه اسی عین همیم خیلی دوس دارم اماپشت فرمون میشینم تن وبدنم میلرزه ازبس همسرم ناامیدم کرده ازبس استرس داده بهم ۱۶ام این ماه امتحان شهری دارم دعاکن قبول بشم
لیموشیرینننننننننننن عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 2505 من فک میکنم رانندگی فقط تو خون مرداست ما زنا باید تلاش کنیم براش
قارقار عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5701 از آبان دارم گواهینامه میگیرم خیر سرم هنوز کلاساش تموم نکردم همش ازش فرارمیکنم ازبس میترسم فکرمیکردم تنهاآدم ترسومنم نه به خودم امیدوارشدم 😀😀😀
حریررربوسه عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 6579 فکرمیکردم تنهاآدم ترسومنم نه به خودم امیدوارشدم 😀😀😀 نه نترس از تو ترسوتر منم ولی کاش راهی بود بهش غلبه کنیمانقدر حسرت میخورم
رهبرم_سید_علی عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 9934 از داخل شهر متنفرم دوستدارم جاده باشه و اتوبان پامو بزارم رو گاز برم داخل شهر همش استرس دارم منم 🥰😍
لیموشیرینننننننننننن عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 2505 هیچ مردی ندیدم از رانندگی بترسه چون انگار باید رانندگی کنه ولی واقعا زن برای رانندگی ساخته نشده خیلی اذیت میشه
nazanin842 عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 1319 از همون روز اولی که افسر قبول شدم ماشینو برداشتم تنها رفتم ذهنتو آزاد کن نترس ازش برو تو دلش& ... چقدر خوب... منم به شدت میترسم، واقعا خیلی به مشکل برخوردم، همیشه همسرم باید منو برسونه هر جا کار دارم، اعصابم به هم میریزه، احساس ضعف و عدم استقلال میکنم
رهبرم_سید_علی عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 9934 الان داشتم به مسیر جدید مدرسه پسرم فکر میکردم گفتم خوبه دیگه میشه ماشین ببرم میدون بزرگ و اینا ندا ... یه ذره دنده عقب بعدم فرمون تا ته بگردون راحت بیا بیرون 🥰😍
قارقار عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5701 نه نترس از تو ترسوتر منم ولی کاش راهی بود بهش غلبه کنیم انقدر حسرت میخورم من امتحان شهری ازبس معطلش کردم ۱۶ام امتحان دارم ازاسترس شباکابوسش میبینم تااین حدداغانم
حریررربوسه عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 6579 من امتحان شهری ازبس معطلش کردم ۱۶ام امتحان دارم ازاسترس شباکابوسش میبینم تااین حدداغانم منم ۱۶ام هیچیم بلدنیستممیرم ک رد بشم کسب تجربه کنم
رهبرم_سید_علی عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 9934 خودم واقعا علاقشو دارم اما اطرافیانم بخصوص شوهرم خیلی نامیدم میکنن و همش منو میترسونه پیشنهاد میکنم اصلا با شوهرت تمرین نکن شده مربی آزاد بگیر 🥰😍
قارقار عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5701 منم ۱۶ام هیچیم بلدنیستم میرم ک رد بشم کسب تجربه کنم وویییی امتحان شهری؟؟؟
نفسمهربون عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 792 من امتحان شهری رد شدم دیگه نرفتم شوهرم که اون موقع دوست بودیم با زور ماشین میداد دستم و کنارم مینش ... اخ اخ گفتی .منم دوماه ازگواهی نامم میگذشت بچه رو گزاشتم توماشین رفتم ارایشگاه چهل دقیق راه وسط ترافیک و تعطیلی مدرسه وای نگم برات.خدالعنت کنه مربیه یسره بهم مگف کلاج ترمز اول کلاچ باید بگیری بعد ترمز درهرحالتی منم همین کارکردم تو ترافیک دیر ترمز گرفت زدم ب یه مزدا یه صدایی داد مث توپ اوف اصلا جرعت نکردم ازماشین پیاده شم بنده خدا مزداییه پیاده شد یه نگا کرد کف مالیدی فقط هردوماشین سالمه برو اصلااااا همه دستو پاهام میلرزید خلاصه رفتم ارایشگاه برگشتم درمغازه شوهرم ماشینو گزاشتم گفتم تصادف کردم هنگ کرد گف اشتباه کردم تاراه نیفتادی ماشین دادم دستت خلاصه هنو ننشستم پشتش هنگم ازاونموقع
سیما_sima عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 2924 منم خیلی می ترسم چندبار ماشینو برداشتم ولی دفعه آخر زدم به در پارکينگ دیگه ترسیدم گذاشتم کنار
حریررربوسه عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 6579 وویییی امتحان شهری؟؟؟ ارهتازه ۲جلسه از اموزشم مونده الکی مربیم تایید زد ک کلاسارو تموم کردم