2777
2789
من برعکس

من علاقه ام دارم از تهران میومدیم نشستم پشت فرمون تا شهرمون ۱۳۰ ۱۴۰ تا امدم داخل شهر بس ی عده راننده ها تا ی زن میبینن جوگیر میشن بدم میاد رانندگی کنم

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار نیس همه این اتفاق براشون بیفته

سلام

درسته

همه مثل هم نیستن

من اون موقعه ها کلم باد داشت

با سرعت ۱۴۰ تا لایی کشی کردم از راست سبقت گرفتم رفتم پابوس تریلی

کاربر آقا هستم

رانندگی یه مهارتی هست که استعداد باید داشت...هرکسی ک گواهی نامه گرفته راننده نیست🤧من خودم نه علاقه دارم نه استعدادشو بخاطر همین اصلا نمیخام یاد بگیرم

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞

همه چ برمیگرده ب ذهن خودت . اگ ب خودت گفتی من میتونم انجامش بدم میتونی اک هی زدی تو سر خودت گفتی نمتونم و فلان هیجوقت موفق نمیشی😊

من ۱۰سالم بود بابام راننده ماشین سنگین بود اوایل همش کارای پیش پا افتاده میداد بهم مثلا میگف بیا فرمونو بگیر بیا دنده رو عوض کن و.... یبار عصبی شدم گفتمش بابا اینکارا جیه خو میخوام کامل بشینم پشت فرمون بدون دخالت تو گف میتونی گفتمش اره میتونم... گف اگ نتونستی چ تنبیهی در نظر بگیرم برات گفتمش هر چ خودت میدونی ولی میخوام کامل بشینم ☺️هیجوقتم یادم نمیره رفته بودم باهاش بار بزنه یجای پرت و دور افتاده ماشین بار بود یطرف جاده یه کانال اب بزرگ یطرفش دره ماشین بار .. گف بیا بشین استرس داشتم ولی گفتم میتونم ب بابام ثابت میکنم میتونم 😊و اونروز تونستم ماشین سنگین رو حرکت بدم بدون دخالت بابام.دک استارت رانندکیم زده شد و ترسم ریخته شد و مشتاق ترم شدم تا الان ک پایه دو رو کرفتم میخوام بزم برا پایه یک❤️شماهم میتونی

الان داشتم به مسیر جدید مدرسه پسرم فکر میکردم

گفتم خوبه دیگه میشه ماشین ببرم

میدون بزرگ و اینا نداره

یهو فوبیا گرفتم که برم بیام ببینم جلو عقبم پارک کردن

چه غلطی کنم😭

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همه چ برمیگرده ب ذهن خودت . اگ ب خودت گفتی من میتونم انجامش بدم میتونی اک هی زدی تو سر خودت گفتی نمت ...

ایول برادرمنم پایه ۲روقبل عیدگرفت گفت روزامتحان چن تاخانوم بودن بارچندمشون بوداماقبول شدن 

سلام درسته همه مثل هم نیستن من اون موقعه ها کلم باد داشت با سرعت ۱۴۰ تا لایی کشی کردم از راست سب ...

من نمیدونم چرا هر چی این پراید و گاز میدم 80 تا بیشتر نمیره 😂انگار بیشترش ماشین تعادل نداره، رو ابراس😂

رانندگی یه مهارتی هست که استعداد باید داشت...هرکسی ک گواهی نامه گرفته راننده نیست🤧من خودم نه علاقه ...

یه مهارت کاملا اکتسابیه و با تکرار و تمرین مهارتش ایجاد میشه

منم با این که گواهینامه دارم از بس رانندگی نکردم الان انگار هیچی بلد نیستم و می ترسم

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی