2777
2789
پیشنهاد میکنم اصلا با شوهرت تمرین نکن شده مربی آزاد بگیر 

اینوواقعاراس میگی ۳ماهه باهاش تمرین میکنم ازبس بهم استرس داده به غلط کردن افتادم دوسه بارماشینوزدم به جدول خسارتم بخدادرحدشکستن قالپاق لاستیک بوده اماچنان قشقرقی به پاکرده اشکم دراومد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی عین همیم خیلی دوس دارم اماپشت فرمون میشینم تن وبدنم میلرزه ازبس همسرم ناامیدم کرده ازبس استرس دا ...

بار چند؟

من ۲۳ دارم بار سوم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

بی شرف 😬😬😬من مربیم خوب یادنداداماروتایم حساس بودتالحظه ی آخراومد

انقدر از تایم من خورد که نگو 

منم توشرایط بدی بودم اصلا فقط میرفتم ک جلسات رفته باشم

تهشم ۲جلسم موند

از هرجلسه من یکساعت خورد مرتیکه بیناموس

انقدر از تایم من خورد که نگو  منم توشرایط بدی بودم اصلا فقط میرفتم ک جلسات رفته باشم تهشم ۲جل ...

اووففف به مدیرآموزشگاه چرااعتراض نکردی مدیرآموزشگاه ماگفت اگه مربی تون پیچوندبیایین بادلیل ومدرک بهم خبربدین شماپول میدین منم توشرایط افتضاح میرفتم یاحال روحیه داغون 

اووففف به مدیرآموزشگاه چرااعتراض نکردی مدیرآموزشگاه ماگفت اگه مربی تون پیچوندبیایین بادلیل ومدرک بهم ...

حالم خوب نبود دیسک گردنم پاره شده بود خبرنداشتم،از سرکار بدوبدو میرفتم اصلا یه وضع بدییییییی

تهشم هیچی خداشاهده هیچی یادنگرفتم 

اونم قشنگ میپیچوند جلسات رو

راستش آدم این مدلی نیستم ک برم ب اموزشگاه بگم 

ولی نتیجه این شد ک با مرد جماعت دیگه کلاس برندارم

امیدوارم یه مربی بهترپیدا کنم و یه چیزایی یادبگیرم البته بعداز اینکه سه شنبه اینده رد شدم(:

یه ذره دنده عقب بعدم فرمون تا ته بگردون راحت بیا بیرون

به گفتن راحته

من همینجوریش استرسی ام آخه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری