2777
2789
عنوان

من یک بچه طلاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 37 پست
بهشون گفتم پدرش گفت بچه من دکتر لازم نداره و ناراحت شدن و هی ب من گلایه میکردن عصاب خودمو خورد میکرد ...

ای بابا ...

میدونن از ورشکسگیه یا نه؟ 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
من‌نمیخوام واقع بین باشم بازم میگم تا وقتی تو شرایط قرار نگرفتی قضاوت نکن خواهشا واقع بینیت واسه خود ...

روشنفکری فحش نیست. هرچیزی رو هم نمیشه به روشنفکری ربط داد. غم عالم هم برای شما نیست فقط. شما مرکز جهان نیستین 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا انقد بدبختی کشیدم،  وقتی مادربزرگم فوت شد کلاس دهم بودم، پدربزرگم قبل اون فوت شد، این شد ش ...

آخ عزیزم واقعا میفهمم ک چی میگی این شرایط رو خودمم یجورایی داشتم واقعا از خدا میخام ک دلت همیشه آروم و خوشحال باشه.سعی کن زیاد ب گذشته فکر نکنی.همیشه با انرژی باش و از زندگیت لذت ببر ب همسرت و بچت رسیدگی کن.برو باشگاه تفریح.جمع دوستانه داشته باش از زندگی الانت لذت ببر

صد در صد همینطوره.ولی خب باید یاد بگیریم ک پیشگیری بهتر از درمانه.وقتیکه میخان طلاق بگیرن خب نیازی ن ...

بله ازدواج های بدون شناخت و سنتی حاصل تاریخه. صدها سال تاریخ تمدن و بی تمدنی پشتشه. خیلیا نااگاهانه و یا بدون اختیار انجامش میدن و قربانی هستن. وقتی اتفاق افتاد و درست پیش نرفت باید و باید جدا شد 

اره میدونن🥲🥲🥲

خستم اجی خیلی سخته با ی ادمی ک افسردگی داره کنار بیای ولی من چون دوسش داشتم موندم ب پاش هرچن خانوادش ی غورت و نیمش باقیه نمیدونم اگه این مشکل برای من پیش میاد خانوادش چطو برخورد میکردن

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
بله ازدواج های بدون شناخت و سنتی حاصل تاریخه. صدها سال تاریخ تمدن و بی تمدنی پشتشه. خیلیا نااگاهانه ...

واقعا موافقم .خداروشکر ک تو این دوره داره کمتر میشه.امیدوارم هممون مث اسی جان عاقبت بخیر بشیم.