2777
2789
عنوان

من یک بچه طلاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 37 پست
دختر هم زیاد دیدم. قضاوت هم میکنم. میخوای بگی طلاق بده که خانوما با هر بدبختی ای بمونن تو زندگی لجنز ...

من اومدم دردو دل کنم

وقتی آدم میدونه زندگیش بن بسته بچه نیاره 

مادر من میدونست بابام دوسش نداره منو دنیا آورد کلی بدبختی کشیدم 

آره طلاق بده خیلیم بده وقتی بچه داشته باشی 

نمیخوای همدری کنی نمک روی زخم نباش مرسی

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

دختر هم زیاد دیدم. قضاوت هم میکنم. میخوای بگی طلاق بده که خانوما با هر بدبختی ای بمونن تو زندگی لجنز ...

عزیزم ایشون میگن ک پدرشون واسه زندگیشون هیچ کاری نکردن و واقعا هم راست میگه ک وقتی ک یک مرد زنی رو دوست نداره چرا باهاش ازدواج میکنه اگ هم مجبور بوده چرا خب بچه دار شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمن افسردگی گرفته بعد از ورشکستگیش و همش ت خودش گاهی اوقات میگه میخام خودمو بکشم فقط فکرم درگیره ...

توکل کن بخدا سعی کن از آدمای مورد اعتماد و کاربلد مشاوره بگیری بلاخره یه راهی پیدا میشه 

الان زندگی همه سخته انشالله که زندگیتون دوباره رونق میگیره

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
بابا بیچاره نگفت طلاق بده گفت مشکل دارین بچه نیارین بدبختش کنین

آفرین بعضیا فقط میان حال آدمو بدتر کنن 

شعور زندگی مشترک ندارن بچه نیارن

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

شوهرمن افسردگی گرفته بعد از ورشکستگیش و همش ت خودش گاهی اوقات میگه میخام خودمو بکشم فقط فکرم درگیره ...

کنارش باش عزیزم بهش انگیزه بده ک یه کاری رو دوباره شرو کنه .کمکش کن

عزیزم ایشون میگن ک پدرشون واسه زندگیشون هیچ کاری نکردن و واقعا هم راست میگه ک وقتی ک یک مرد زنی رو د ...

شما نمیتونی بنابر تجربه زیستی خودت یه نسخه کلی بپیچی برای بشریت. به هر دلیلی پدر و مادر ایشون ازدواج کردن چه حماقت چه بی اطلاعی هرچی. طلاق خیلی از موارد بهترین گزینه پیش رو برای بهزیستی و سلامت روان و جسم آدماست 

توکل کن بخدا سعی کن از آدمای مورد اعتماد و کاربلد مشاوره بگیری بلاخره یه راهی پیدا میشه  الان ...

نمیدونم ابجی خسته شدم اصلا جایی نمیاد بیادم ی گوشه میشینه حرف نمیزنه مادرشوهرم میگه چرا باهات حرف نمیزنه اونا نمیفهمن ک بچشون چ مشکلی داره خسه شدم

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
شما نمیتونی بنابر تجربه زیستی خودت یه نسخه کلی بپیچی برای بشریت. به هر دلیلی پدر و مادر ایشون ازدواج ...

صد در صد همینطوره.ولی خب باید یاد بگیریم ک پیشگیری بهتر از درمانه.وقتیکه میخان طلاق بگیرن خب نیازی نبود تا بچه بیارن.بدون بچه طلاق میگرفتن الکی یه طفل معصوم رو آواره نمیکردن

بنده فقط واقع بینم

من‌نمیخوام واقع بین باشم بازم میگم تا وقتی تو شرایط قرار نگرفتی قضاوت نکن خواهشا واقع بینیت واسه خودت بهتره 

تو ک نمیدونی من چه سختیای کشیدم دربه دری کشیدم وقتی مادربزرگم فوت شد بسه این روشن فکری هات واسه خودت

نمیدونم ابجی خسته شدم اصلا جایی نمیاد بیادم ی گوشه میشینه حرف نمیزنه مادرشوهرم میگه چرا باهات حرف نم ...

خب عزیزم چرا نباید بفهمن؟ 

چه کسی نزدیکتر از پدر و مادر ادم 

سعی کن طوری ک دعوا راه نیفته بهشون بگی 

من‌نمیخوام واقع بین باشم بازم میگم تا وقتی تو شرایط قرار نگرفتی قضاوت نکن خواهشا واقع بینیت واسه خود ...

خودتو ناراحت نکن بحثو ادامه نده 

شما اومدی درد و دل کنی ن که دنبال چاره بگردی 

صد در صد همینطوره.ولی خب باید یاد بگیریم ک پیشگیری بهتر از درمانه.وقتیکه میخان طلاق بگیرن خب نیازی ن ...

بخدا انقد بدبختی کشیدم،  وقتی مادربزرگم فوت شد کلاس دهم بودم، پدربزرگم قبل اون فوت شد، این شد شیوه دربه دریم بدبختیم،  خونه پدرم میرفتم زن بابا آزارم میداد خونه مادرم ک اصلا نمیشد برم از بس شوهرش خشک و بد اخلاق بود، آواره شده بودم خونه خاله و عمو و دایی.

از ترس اینکه بلایی سرم بیاد سریع تو سن کم ازدواج کردم اونم بعدش فهمیدم شوهرم آدم نیست 

خدا ب روز کسی نیاره حال اون روزای منو

خب عزیزم چرا نباید بفهمن؟  چه کسی نزدیکتر از پدر و مادر ادم  سعی کن طوری ک دعوا راه نیفت ...

بهشون گفتم پدرش گفت بچه من دکتر لازم نداره و ناراحت شدن و هی ب من گلایه میکردن عصاب خودمو خورد میکردن وقتی میفرفتم خونشون مامانش میشست جلوم گریه میکردحالمو بدتر میکردن خلاصه

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍