2777
2789
عنوان

من یک بچه طلاقم

1026 بازدید | 37 پست

من بچه طلاقم، کسی ک از طلاق خیلی ضربه روحی خورده، ۲۵ سالمه دارد ۲۶ سالگی شدم، زندگی سختی داشتم، خودمم ی بار طلاقو تجربه کردم اما بچه نداشتم همون اول ک فهمیدم شوهر سابقم آدم زندگی نیست از بچه دار شدن طفره رفتم هرگز ب حرفش ک میگفت بچه بیار گوش نکردم نمیخواستم یکیو عین خودم بدبخت کنم، من هفت سالم بود ک پدر مادرم جدا شدن، هیچوقت محبت ندیدم بینشون، مادرم دوسش داشت اما پدرم اونو دوس نداشت 💔 با اینکه خیلی وقته گذشته اما من بچگی پر از سختی مو خوب بخاطر دارم، مادرمم میدونست پدرم نمیخواد میدونست باهاش خوب نیست اما منو ب دنیا آورد با مشورت پیرزن های فامیل ک بهش گفته بودن بچه بیار شوهرت درست میشه!!!

هیچوقت این حرفو گوش نکنید از هیچکس!!!

پدرم خیلی دیر میومد خونه تا میومد فقط میومد سراغ من خوب یادمه فقط ی سلام خشک و خالی ب مادرم ک با شوق ذوق میومد استقبالش میکرد...

میدیدم مادرم چقدر تلاش می‌کرد باهاش خوب باشه 

الان بهش فکر میکنم چقدر دلم برای اون نگرانی های مادرم میسوزه🥲 بلخره طلاق گرفتن، یادمه سر من دعوا بود ک با کدوم برم، مادرم گریه میکرد میگفت جوانیمو نابود کردی زندگی مو خراب کردی حداقل بچمو بده ک بلخره پدرم قبول کرد ک من با مادرم باشم هروقت دلش بخواد بیاد منو ببینه فقط

چقدر زندگیم برام شده بود عین جهنم،  من خونه خودمونو میخواستم😭 حتی دلم برای مکالمه سرد بین پدر و مادرم تنگ میشد، دلم برای لحظه هایی ک مامانم میگفت بابایی اومد و با شوق میرفتیم دم در تنگ میشد.

اون خونه ای رو میخواستم ک اتاقم پر عروسک و اساب بازیام بود، اون خونه ای ک دیگه شده بود جای ی زن دیگه😔 زنی ک از همون اول ازش متنفر بودم میرفتم خونه پدرم منو ب باد کتک می‌گرفت اما جلو پدرم خوب رفتار میکرد هرچی ب بابام میگفتم باور نمیکرد

دیگه از بابام سرد شدم، دوسش نداشتم چون اونو مقصر خراب شدن همه‌چی میدونستم و واقعا هم اون مقصر بود، مادرم آرایشگر شد و درآمد خوبی داشت همه چی واسم میخرید، خونه پدربزرگم خوب بود اما من میخواستم مثل همه بچه ها خونه خودمون باشم کنار پدر و مادرم...

کلاس سوم ک شدم مادرمم ازدواج کرد😭 دنیا برام تیره و تار شد چقددددر احساس بدبختی میکردم شبو روزم فقط گریه بود، پدربزرگم و پدرم اجازه ندادن با مادرم برم میگفتن خوبیت نداره 

موندم خونه پدربزرگم چقدر روزای بدی بود دوری از مادرم، مادری ک بهش وابسته بودم...چطوری بدون من دوام اورد؟ از هردوی پدر و مادرم تا مدتی متنفر بودم ازشون بیزار بودم در عین حال هلاک دیدنشون، یکی درگیر زنش بود اون یکی درگیر شوهرش..

هردو بچه‌دار شدن، از مادرم یه خواهر دارم و ی برادراز پدرم دوتا خواهر و یه برادر 

الان رابطم باهاشون خوب اما با پدر و مادرم خوب نیستم زیاد هنوزم ازشون دلخورم حتی ازدواج قبلیمم واسه فرار از افسردگی بود ، افسردگی ک اونا بمن دادن، الان خداروشکر خوشبختم و این خوشبختی رو مدیون شوهرم هستم و بچه ام تنها کسای من این دوتا فرشته هستن هر لحظه بابت داشتن شوهرم خداروشکر میکنم 

خواستم بگم اگه باهم نمیسازید بچه نیارید اگه شوهرتون بهتون علاقه نداره بچه نیارید،  کاش آقایون همه اینجا بودن تا بکم شرف داشته باشید وقتی زنی رو دوس ندارید باهاش ازدواج نکنید اصرار نکنید بچه بباره اگه هم بجه دار شدید بخاطر بچه بمونید سر زندگی تون زنتونو آزار ندید اون زن گناهی نداره ک بپای شما و ی بچه بسوزه آدم باشید لطفا

از پدرم متنفرم

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما لوسی گلم. من کلی بچه طلاق میشناسم که سالم و شادن. درسته سختی داره ولی زندگی کلا سخته.شوهر خودمم ...

پسرا قوی ترن 

هیچوقت جای کسی ک نیستی قضاوت نکن لطفا

به عنوان یه بچه طلاق می‌خوام به همه پدر مادرایی که طلاق گرفتن یا میخوان بگیرن بگم آخه بی انصافا چرا وقتی بچه ساختین خوش بودین الان ناخوشین؟ چرا فکر نمیکنید اون بچه به خونش به وسایل خونه به بودن بین پدرو مادرش عادت کرده چرا یه بچه رو آواره میکنید 😭 هنوزم زخمی ک خوردم از طلاق پدرو مادرم رو دلم هست هیچوقت هم پدرمو بابتش نمیبخشم هیچوقت 

خداروشکرکه الان حال دلت خوبه وهمسر خوب وبچه ی سالم داری ..انشالله ازینببعدهم زندگی روی خوششو بهت نشون بده گلم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

اسي بازم خداروشكر كه مادرت تونست شوهر كنه يه زندگيه ديگه بسازه مثل مادر من بدبخت نشد اسي بابام زن گرفت بچه هاشو داره اما مادر بدبخت من يكروز خوش نديده يكبار محبت شوهر به خودش نديده و الان مثل يك مرده ي متحرك ميمونه سوخت و تباه شد بخاطر ما كاش اونم فرصت طلاق گرفتنو داشت كاش بابام كلا ولمون ميكرد بيخيال ما ميشد بي پدر بوديم ولي شاهد محبت بي دريغ پدرمون به زنو بچه هاي حديديش نبوديمو بي مهرياشو تحمل نميكرديم اينهمه سال كاش مادرم ميتونس شوهر كنه خوشبخت بشه

شاید بابات مامانت و دوسداشته ب مرور سرد شده همیشه یه اشتباه و یه رفتار غلط باعث سردی رابطه میشه نمیشه بگی مقصر فقط پدرت بوده.هیچ کسی نمیتونه رابطه زن و شوهر رو بفهمه و قضاوت کنه.

همه زندگی ها سختی داره 

منم یه بچه بی پدر ومادرم ۳۱سالمه ۸سالگی خانواده مو ازدست دادم هرسال خونه یه خاله یاعمه و عمو بودم  بابامم معتاد بودو کارت خواب.بالاخره مابزرگ شدیم و خودمون تشکیل خانواده دادیم و دنبال مقصر نیستیم.

آیندتو بساز عزیزم گذشته گذشته

کاملا درکت میکنم ادم هرچقدرم خوشبخت باشه گذشته ولش نمیکنه اعصابش بهم میریزه با یاداوریشون

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
پسرا قوی ترن  هیچوقت جای کسی ک نیستی قضاوت نکن لطفا

دختر هم زیاد دیدم. قضاوت هم میکنم. میخوای بگی طلاق بده که خانوما با هر بدبختی ای بمونن تو زندگی لجنزارشون خیانت ببینن کتک بخورن تحقیر بشن؟ نه گلم بزرگ میشی یاد میگیره. طلاق خیلی هم خوبه. یه اتفاقه تو زندگی. 

شوهرمن افسردگی گرفته بعد از ورشکستگیش و همش ت خودش گاهی اوقات میگه میخام خودمو بکشم فقط فکرم درگیره ت میشه ک بدون من چی میشی 😮‍💨😮‍💨منم جرعت بچه دارشدن ندارم خودم موندم ب پای ی شوهر چون دوسش دارم موندم و دارم شرایط تحمل میکنم میدونمم دوسم داره ولی افسردس 🫠🫠🫠بی ح‌وصله همش قرص خواب 

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍