2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 34 پست
دولتی منظورم نیستاااا آزاد تا چ رتبه منطقه دو میگیرن؟

منم گفتم آزاد عزیزم 

دولتی سخت تر کردن پیرا تا سقف ۱۲ ۱۳ هزار میگیرن 

حالا دانشگاه های محروم

رو نمی‌دونم اما دانشگاه های معمولی این رتبه رو میگیرن 

دوستم ۱۲ هزار شده بود رفته بود بهداشت چون دولتی پرستاری نیاورده بود آخر انصراف داد رفت آزاد پرستاری

اما کمتر از پزشک حقوق میگیره حتی حق بعضی از کارایی که پرستار انحام میده هم به حساب پزشک زده میشه🫠😂

متاسفانهیک بیمارستان زیر دست پرستار میچرخه و حقوق کمتر

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم کنکوری ۴۰۰ ۴۰۱ بودم اما پرستاری نمیخاستم ممنون نمیدونستم 

اره تا ۴۰۰ حتی مامایی و اتاق عمل و پرستاری و هوشبری و غیره من کارنامه ۱۵ هزار هم دیدم ولی از ۱۴۰۱ کلا همه چی سخت تر شد

اره تا ۴۰۰ حتی مامایی و اتاق عمل و پرستاری و هوشبری و غیره من کارنامه ۱۵ هزار هم دیدم ولی از ۱۴۰۱ کل ...

هر چی میگذره داغون تز میشه

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

هر چی میگذره داغون تز میشه

انقد سهمیه دار هست ملت کلی پول خرج میکنن و کلاس میرن ک رتبه های زیر ۱۲ هزار زیاد شده از اون ور کسایی ک سه رشته برتر و توان بخشی نیارن با اون جمعیت میرن پیرا و جمعیت افراد پذیرفته شده با رتبه بالاتر کمتر میشه 

اره تا ۴۰۰ حتی مامایی و اتاق عمل و پرستاری و هوشبری و غیره من کارنامه ۱۵ هزار هم دیدم ولی از ۱۴۰۱ کل ...

من فکر میکردم چون ظرفیت رو زیاد کردن قبولیش‌ راحت تر میشه😕

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
انقد سهمیه دار هست ملت کلی پول خرج میکنن و کلاس میرن ک رتبه های زیر ۱۲ هزار زیاد شده از اون ور کسایی ...

بله من همکلاسی خودم ۵ درصد سهمیه ایثارگران داشت ۳۱ هزار شد ۱۵ هزار 

من فکر میکردم چون ظرفیت رو زیاد کردن قبولیش‌ راحت تر میشه😕

زر زدن بابا من رتبم ۴۰۰۰ شد منطقه ۳ سال ۴۰۰

تا ۶۸۰۰ هم فیزیوتراپی گرفته بود من سال ۴۰۱ فیزیو نیاوردممممم 

پزشکی آزاد بعد میتونستم برم در این مزخرف 

باز ۵ درصد خوبه ۲۵ درصدا رسما طرف شماره تلفن شده زیر هزار میکننش میفرستن پزشکی و دندون 

اما همون دانشجوهای انصرافی ان ک تحمل خوندن و کار کردن ندارن چون با تلاش نیومدن یا دکترهایی ک چیزی میمفهمن

باز ۵ درصد خوبه ۲۵ درصدا رسما طرف شماره تلفن شده زیر هزار میکننش میفرستن پزشکی و دندون 

رتبه برای فرهنگیان میدونید جقدر میخواد‌؟(همش دادم سطح توقع‌ام رو میارم پایین😂)

زر زدن بابا من رتبم ۴۰۰۰ شد منطقه ۳ سال ۴۰۰  تا ۶۸۰۰ هم فیزیوتراپی گرفته بود من سال ۴۰۱ فیزیو ...

چقدر بد:( با این حساب هیچ رشته‌ای نمیمونه من قبول شم

رتبه برای فرهنگیان میدونید جقدر میخواد‌؟(همش دادم سطح توقع‌ام رو میارم پایین😂)

رتبه مهم نیس

تراز بالای ۶۵۰۰ 

مثلا دوست من هزارو خورده ای ریاضی شد رفت فرهنگیان آموزش ابتدایی ترازش نزدیک هفت هزار بود

ی دوست دیگم تجربی رتبه ۱۵ تا ۲۰ هزار شد اونم ترازش نزدیک هفت هزار بود همین رشته رفت 

بستگی ب تراز داره

چقدر بد:( با این حساب هیچ رشته‌ای نمیمونه من قبول شم

ب نظرت رتبه چند میشی ؟

من کم خونده بودم همش ۴ ماه شرایط موندن هم نداشتم وگرنه دلم دندون میخواست 

رفتم کاردرمانی حیطه کاری شمثل فیزیوتراپیه دوسش دارم