2777
2789
عنوان

پرستاری

232 بازدید | 34 پست

سلام پرستاری چجور رشته و شغلی هست؟ حدود رتبه کنکور ؟ در هفته چند روز میرن ؟شیفتاش‌ چقدر و چندبار در ماه هست؟ حدود درآمدش‌؟ جز بیمارستان چیکارا میشه کرد؟

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عالیه 

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

خیلی سوال میپرسی 😁

پرستاری اگه منطقه ۳ باسی با ۱۵ هزار م شاید بیاری اما منطقه یک هفت هشت هزار . حقوق خوبی داره فکرکنم .یک پرستار از یک دکتر بیشتر تو بیمارستان کار میکنه 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

جز رشته های پیراپزشکی هست 

رشته درمانی 

رتبه کنکور منطقه ۳ میدونم تا جایی که اطلاع دارم،روزانه زیر ۱۲هزار 

شیفت صبح از ساعت ۷تا ۱۴

عصر ۱۴نیم تا ۱۹ 

شب ۱۹نیم تا ۷فردا 

لانگ صبح‌عصر داریم 

لانگ عصر‌شب داریم 

تعداد شیفت هم بستگی داره به برنامه ای که بهت میدن 

درماه مثلا میتونی ۲۱روز شیفت باشی 

قانونا بعد از شیفت شب اف هستی 

حدود درامد از ۱۰ به بالا حساب کن(با سابقه صفر)

جز بیمارستان تو شرکت های پرستار خانگی ،کارشناس زخم و...

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
خیلی سوال میپرسی 😁 پرستاری اگه منطقه ۳ باسی با ۱۵ هزار م شاید بیاری اما منطقه یک هفت هشت هزار . حق ...

از ۱۴۰۱ یکم سخت کردن پیرا پزشکی ها مثل پرستاری و حتی مامایی تا ۱۲ هزار اینارفتن بالاتر نگرفتن آزاد رفتن

درآمد دور بر ۲۰ ۳۰ تومان فکر کنم 

چه خبرررررره😂😂

والا اگر این بود من شاه بودم تو پرستاری😂

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
از ۱۴۰۱ یکم سخت کردن پیرا پزشکی ها مثل پرستاری و حتی مامایی تا ۱۲ هزار اینارفتن بالاتر نگرفتن آزاد ر ...

من خودم کنکوری ۴۰۰ ۴۰۱ بودم اما پرستاری نمیخاستم ممنون نمیدونستم 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

خیلی سوال میپرسی 😁 پرستاری اگه منطقه ۳ باسی با ۱۵ هزار م شاید بیاری اما منطقه یک هفت هشت هزار . حق ...

اما کمتر از پزشک حقوق میگیره حتی حق بعضی از کارایی که پرستار انحام میده هم به حساب پزشک زده میشه🫠😂