2821
2789
عنوان

اسم پسر👶💙🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 67 پست
ماهور خوبه. دختره؟ 

ماهور اسم مشترکه..

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اریا اوستا رو بخوای بزاری برای تلفظش مشکل میشه (ما داریم اذیت میشه ) مسیحا هم نه  مسیح قشنگ ...

واقعا سخترین چیز انتخاب اسمه..

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙
از هر ۱۰ بچه ۸ تاش ایهان و ویهانن 🥴

وا خب چه ربطی داره:/

قرار نیست چون بقیه خیلی میزارن ماها نزاریم که

اینجوری باشه ماها هزاران هزار فاطمه زهرا و امیر و نمیدونم ازین چیزا داریم 😐

دلیل نمیشه نزارن مردم 

هرچه در جستجوی آنی 💫 آنی  🌱
نه شما نباید بزاری مسخره بشه  خودتون وقتی دوست داشته باشین بقیه مهم نیستن

آدم بیشعور همیشه بیشعوره😐

نه شما نباید بزاری مسخره بشه  خودتون وقتی دوست داشته باشین بقیه مهم نیستن

مگه ایشون میتونه راه بیوفته وسط خیابون و مدرسه هر روز دیگرانو تربیت کنه تا بچشو اذیت نکنن؟؟ خب چرا دنبال دردسر بگرده این همه اسم زیبا 

بللللللللله به خاطر روح و روان بچه هامون باید بیاریم واللاه بچه های این دوره زمونه از تنهایی افسرد ...

بخدا من عاشق بچه م.

همیشه دوست داشتم سه تا یا چهار تا بیارم.

ولی واقعا نشد.

ی پسر ۷ ساله دارم.

کلی هم غصه میخورم که نشد زودتر بیارم یکی دیگه

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
وا خب چه ربطی داره:/ قرار نیست چون بقیه خیلی میزارن ماها نزاریم که اینجوری باشه ماها هزاران هزار ف ...

من خودم اصلا طرفدار اسم مذهبی نیستم ولی از اسمایی ک ی تایمی ترند میشن خودم ب شخصه خوشم نمیاد مث ی تایمی ک هرکی ی پسر بچه دستش بود اسمش یا اشکان بود یا کوروش

ی تایمی سامیار و کارن 

الانم شده دوره ایهان و ویهان و شاهان

حیوان مورد علاقم: اکسم

مگه ایشون میتونه راه بیوفته وسط خیابون و مدرسه هر روز دیگرانو تربیت کنه تا بچشو اذیت نکنن؟؟ خب چرا د ...

دقیقاااا میگم میره مدرسه و بیرون پسرم هس همش اینور اونوره اذیت نشه..اعتماد بنفسش از دست بره

من خودم اصلا طرفدار اسم مذهبی نیستم ولی از اسمایی ک ی تایمی ترند میشن خودم ب شخصه خوشم نمیاد مث ی تا ...

خب هرچی بجاشه و سلیقشه 

ضمنا من به ترند شدن اهمیت ندادم 

گفت ه و ا توش باشه که ایهان داشت 😐🤝

هرچه در جستجوی آنی 💫 آنی  🌱
بخدا من عاشق بچه م. همیشه دوست داشتم سه تا یا چهار تا بیارم. ولی واقعا نشد. ی پسر ۷ ساله دارم. ک ...

ی دونه واقعا اذیت میشه..

من خودم میخواستم تک فرزند باشم اما یکم پرس و جو کردم و اینا دیدم گناه دارن در آینده ما سنمون بهشون نمیخوره تنها میمونن کسیو ندارن از خون خودشون 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز