2777
2789
عنوان

اسم پسر👶💙🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 67 پست
خوش قدم باشه ایشالا، یارا و ماهور که اسم دختره کسرا و ارشا هم اسم های قشنگی هستن

ممنونم

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙

مسیح اسم خوشگلیه

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی من به فکر چهارمی هم هستم 😁 شما هم به خاطر بچه هات به فکر باش توکل به خدا

بخوای بخاطر بچه بیاری باید ۵,۶تا بیاری😂😂😂

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙
مسخره نمیشه بعدا؟؟ نوشتاری اذیت نمیکنه

عزیزم هرجور که خود پدر و مادر این بچه رو تلفظ کنن و درست بنویسن بقیه هم همون‌طور رفتار میکنن

من خودم اسم پسرمو می‌خوام بزارم کاوه و خب شاید خیلیا مسخره کنن اما اگر خودم و همسرم درست صداش بزنیم و اسمش رو شکسته نگیم بقیه هم یاد میگیرن

مامانِ کاوه🤍👶
اصلا من واقعا به دلم نشست بعد اگه دقت کنی این نسل جدید کلا اسماشون متفاوت و خاصه 

خودمم خیلی دوست دارم این اسمو..فقط بابت اینکه مسخره نشه

2790
2778
2791
2779
2792