2821
2789
عنوان

اسم پسر👶💙🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 67 پست
خوش قدم باشه ایشالا، یارا و ماهور که اسم دختره کسرا و ارشا هم اسم های قشنگی هستن

ممنونم

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙

مسیح اسم خوشگلیه

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ولی من به فکر چهارمی هم هستم 😁 شما هم به خاطر بچه هات به فکر باش توکل به خدا

بخوای بخاطر بچه بیاری باید ۵,۶تا بیاری😂😂😂

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙
مسخره نمیشه بعدا؟؟ نوشتاری اذیت نمیکنه

عزیزم هرجور که خود پدر و مادر این بچه رو تلفظ کنن و درست بنویسن بقیه هم همون‌طور رفتار میکنن

من خودم اسم پسرمو می‌خوام بزارم کاوه و خب شاید خیلیا مسخره کنن اما اگر خودم و همسرم درست صداش بزنیم و اسمش رو شکسته نگیم بقیه هم یاد میگیرن

مامانِ کاوه🤍👶
اصلا من واقعا به دلم نشست بعد اگه دقت کنی این نسل جدید کلا اسماشون متفاوت و خاصه 

خودمم خیلی دوست دارم این اسمو..فقط بابت اینکه مسخره نشه

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز