من خودم اصلا طرفدار اسم مذهبی نیستم ولی از اسمایی ک ی تایمی ترند میشن خودم ب شخصه خوشم نمیاد مث ی تا ...
اسم پسر منم سامیاره.
عاشق اسمشم
✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ی دونه واقعا اذیت میشه.. من خودم میخواستم تک فرزند باشم اما یکم پرس و جو کردم و اینا دیدم گناه دارن ...
دقیقا منم دوست ندارم تنها باشه پسرم.
قصد دارم دومی رو بیارم.
✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
اره انشالله همین روزا برم دکتر ی چکاب بدم بعدش شروع کنم.
شما پسرتون چند سالشه؟
خوب شروع کن منم دیر اقدام کردم ۷ سال فاصله سنی دارن با هم و خیلی پشیمونم
اره میخوام اول برم دکتر ی چکاب بدم.
منم فاصله سنی کم دوست داشتم.
همیشه مقصر شوهرمو میدونم که از نظر مالی نتونستیم جلو بیافتیم تو زندگی