2821
2789
عنوان

اسم پسر👶💙🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 67 پست
من خودم اصلا طرفدار اسم مذهبی نیستم ولی از اسمایی ک ی تایمی ترند میشن خودم ب شخصه خوشم نمیاد مث ی تا ...

اسم پسر منم سامیاره.

عاشق اسمشم

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی دونه واقعا اذیت میشه.. من خودم میخواستم تک فرزند باشم اما یکم پرس و جو کردم و اینا دیدم گناه دارن ...

دقیقا منم دوست ندارم تنها باشه پسرم.

قصد دارم دومی رو بیارم.

✨من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
دقیقاااا میگم میره مدرسه و بیرون پسرم هس همش اینور اونوره اذیت نشه..اعتماد بنفسش از دست بره

آفرین خوشم میاد واقع بین هستی و گارد نمیگیری . ان‌شاءالله به سلامتی بغل بگیری نینیت رو 

دقیقا منم دوست ندارم تنها باشه پسرم. قصد دارم دومی رو بیارم.

پس زودتر😍

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙
آفرین خوشم میاد واقع بین هستی و گارد نمیگیری . ان‌شاءالله به سلامتی بغل بگیری نینیت رو 

ممنون عزیزم..

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙
پس زودتر😍

اره انشالله همین روزا برم دکتر ی چکاب بدم بعدش شروع کنم.

شما پسرتون چند سالشه؟

بخدا من عاشق بچه م. همیشه دوست داشتم سه تا یا چهار تا بیارم. ولی واقعا نشد. ی پسر ۷ ساله دارم. ک ...

خوب شروع کن 

منم دیر اقدام کردم ۷ سال فاصله سنی دارن با هم و خیلی پشیمونم

خوب شروع کن  منم دیر اقدام کردم ۷ سال فاصله سنی دارن با هم و خیلی پشیمونم

اره میخوام اول برم دکتر ی چکاب بدم.

منم فاصله سنی کم دوست داشتم.

همیشه مقصر شوهرمو میدونم که از نظر مالی نتونستیم جلو بیافتیم تو زندگی

بله

میدونستی اسم یه کتاب دینی هست و اصلااااا به درد اسم یه انسان نمیخوره؟از معانی مطمئن بشین لطفا ...مثل اینه اسم پسرتو بزاری اِنجیل 

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز