2777
2789
عنوان

خیانت

313 بازدید | 15 پست

دوستان من دو روز بود فهمیده بودم همسرم با یک خانمی در ارتباطه البته فقط تلفنی بوده  من بعد فهمیدن این موضوع با پسرم رفتم خونه همسرم بعد چند دقیقه همسرم اومد زو قرآن دست گذاشت گریه کرد التماس کرد گفت بخدا مال ما دوستی نبود فقط بخاطر یک موضوع وام داشتیم صحبت میکردیم من قبول نکردم هی فوشش دادم سرش داد زدم گریه کردم اونم مپل ابر گریه میکرد بعدش برگشت خونه گفت حلالم کن دارو خوردم میمیرم منم گفتم به درک من تو دادگاه باهات کار دارم  بعد ازبیمارستان زنگ زدن که این آقا ۱۷ تا دارو خورده داشته میمرده که آوردیم بیمارستان 

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم رفت بیمارستان دید اره درسته دارو خورده بود معده اش رو شتشو دادن بعدش بازم زنگ زد التماس گریه که تو هرجور بخوای اونجور میشم تو هرجور بگی اونجور میکنم زندگیم رو داغون نکن تو رو خدا برگرد من بازم قبول نکردم گفتم فقط دادگاه باهات حرف میزنم 

خدایا خودت کمکم کن تا زندگیمو به نحو احسنت ادامه بدم خدایا کمکم کن تا مادر بهتری باشم

دیگه شبش بازم یک زنگ به خواهرشوهر و مادرشوهرم زده بود که حلالم کنید من فردا نیستم دیگه مادرشوهرم اینا اومده بود دیده بود داره تو خونه دنبال جای طناب میگرده اینقدر گریه کرده بود خودشو زده بود همه جای صورتش قرمز و کبود بود فقط میگفت اگه تو نباشی دیگه این زندگی رو نمیخوام خلاصه برداشتم آوردن خونه پدرم  من گفتم نمیبخشمش فقط بخاطر بچم میتونم برگردم 

خلاقه سیمکارتاشو شکست به دست و پام افتاد مجبور شدم برگردم ولی اصلا دلم نمیخواد اینجا باشم نظر شما چیه

حرفشو باور نكردي؟ يعني دروغ ميگه؟ 

نه به خودشم گفتم گفتم که حتی یک درصد هم باور نمیکنم حرفاتو

من جایی ایشون بودم طلاقت میدادم☹️

کآش میداد من به قصد طلاق رفته بودم  خیانت اصلا تو رده بخششم نبود فقط بخاطر بچه ام برگشتم

کآش میداد من به قصد طلاق رفته بودم  خیانت اصلا تو رده بخششم نبود فقط بخاطر بچه ام برگشتم

توکه نمیخواهیش خودتو مسخره نکن بچه رو بهونه نکنید . برو طلاق توافقی بگیرین . مگه قراره چندبار زندگی کنی اینجوری شانس حیات تو حرومش نکن

😊
بنظرم یه فرصت بهش بده معلومه دوستداره اگه دوباره خیانت کرد اون موقع واقعا ولش کن بهشم گوش زد کن اگه ...

دوست داشتنش بخوره تو سرش نفرت دارم ازش  اره خودشم میدونه گفتم که دوباره آب در کار نیست  شرط و شروط گذاشتم قبول کرد نمیدونم که نمیدونم

توکه نمیخواهیش خودتو مسخره نکن بچه رو بهونه نکنید . برو طلاق توافقی بگیرین . مگه قراره چندبار زندگی ...

خودشو بکشه یک عمر عذاب وجدان میگیرم