2777
2789
پدرمن وضع مالی خوبی نداره بخاطر کمردرد یک ماه قبل عید را سرکارنتونست بره ولی دویست واسه عیدی من آورد گفتم نمیخوام من مولتی کوکر برمی دارم توماهی سی تومن قسط بده اونم قبول کرد حالا چندروزیه خونه خریدیم دیدم کمدمون بخاطر مستاجری و..خراب شده گفتم جای مولتی کوکر کمد بخرم پدرمم گفت هرچی دوست داری بخر،دیروز باشوهرم رفتیم چندتا کمد دیدیم موقع برگشت به گفته خودش به شوخی میگه فقط همینو میخواد بخره بگو مبارک باد خونه دوتا شیش متری فرش بخره و..منم ناراحت شدم هزاربار گفتم شوخیش هم خوب نیست درحالی که میدونم حرف دلشه چون تک فرزتدم پدرم باید باج بده بخدا تاحالا ۵۰۰۰هزارتومن مادرش خونه ما نیاورده نه نامزد بودم عیدی داد نه پاگشا و..به مادرش که میرسه میگه اون فرق میکنه دستش تنگه چطور واسه دختراش ونوه هاش میبره
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم مادرش را آوردم میگه منت میذاری منم گریه کردم قسمش دادم گفتم قسم بخور من تا حالا فقط یه بار منت گذاشتم میگه منت نه ولی زیاد میگی بخدا اصلانمیگم ما اصلا برای دخترم لباس نمیخریم سالی یه بار هرعید صدتومن لباس براش میخریم بقیه اش راپدرم میخره ولی اصلا تا حالا به کسی نگفتم
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
قاصدک عزیزم کاش از پدرت هیچی نگیری به همسرتم محکم بگو پدر من وظیفشو انجام داده دیگه حقی گردنم نداره هر کسی زندگی خودشو داره از پدر مادر من توقعی نداشته باش
وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼
آریادخت پدرم ازم دوره اونا تهرانن ماهمدان یکبارم بداشون کادو نخریدیم
من ازاول به شوهرم گفتم نبایدمتوقع باشه شمادیدی وضع پدرت خوب نیس اصلانبایدقبول میکردی عیدی بده چه قسط چه نقدوقتی خودت توقع داری ازشوهرت انتظاری نیست
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
مامان سارا میگفت میگه تاحالا هرکار کرده وظیفه بوده بخاطر تک فرزندیم
گلم مردا همینن . پدر من بهترین جهیزه و سیسمونی رو داد فقط ٣میلیون پول کالسکه داد حتی شوهرم یه تشکر نکرد تا زه برگشت به من گفت بهتر ازینم کالسکه هس :| اونوقت ننه ی خودش یه ننی برقی خریده آشغااااله ینی هر بار میاد خونمون شوهرم میگه وای مامان دستت درد نکنه واقعا خدا خیرت بده ننی خیلییییییی ب کارمون اومد....هرررررر بار میگه
دیگه کوووو تا دوباره عاشق شم ...تا برای کسی بریزه دلم...بغلم کن،ولی مراقب باش...غم من مسریه عزیزدلم:(
اصلانبایدبه پدرت که دستش تنگه میگفتی من چیز میزبرمیدارم توبیاقسط شوبده خیلی اشتباه کردی شوهرت خودش کم کم میخرید

آخر داستان دیدن داره صبر کنید ✌ حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .