2777
2789
عنوان

دلم از دست شوهرم شکسته میاید درد ودل کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5198 بازدید | 87 پست
من جات باشم نمیذارم پول کمدو بابام بده بسشونه بابا بدبختا چقد جور ماها رو بکشن تا بچه ایم یه جور بزرگ میشیم یه جور ازدواج میکنیم یه جور بچه دار میشیم یه جور دست از سرشون برداریم دیگه منکه امسال به بابام گفتم من هیچی عیدی نمیخوام وقتی خودتون دستتون تنگه
آیدا من توقع ندارم پول رابرنمیداشتم پدرم ناراحت شد بابای من اگه کمرش درد نگیره و سرکار بره درآمدش خوبه ولی اصلا حتی صدتومن اهل پس انداز نیست بخاطر همین وضع مالی خوبی نداره ولی قسط راحت میده
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم بچه ها راست میگن دیگه از پدرت کادو قبول نکن. این طوری وظیفه شون محسوب میشه. هر بار به همسرت بگو فلان چیزو میخواست بخره قبول نکردم چون ما برای فلان مناسبت چیزی براشون نگرفتیم خجالت میکشم.
ازاین به بعددیگه ازاین کارانکن

آخر داستان دیدن داره صبر کنید ✌ حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

چرا ب کسی نگفتی تا پدرت چیزی واست میخره پیش فامیل شوهرت جار بزن بابام خریده.مردا همشون قدر نشناسن.چرا گذاشتی کمدم بخره من حاضرم همه غرغرای شوهرمو تحمل کنم ولی بابام خرج نکنه.بزار هی حرف بزنه وقتی قدر نمیدونه چرا ب پدرت فشاربیاری.این مردا لیاقته هیچی رو ندارن.اه اه عصبانی شدم ازین ب بعد نزار بابات چیزی بخره واسه خودتو دخترت دندش نرم وظیفه ی خودشه پدرت چ گناهی کرده
یکرنگ بمان حتی اگر در دنیایی زندگی میکنی که مردمش برای پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند.
چه ربطی به تک فرزندی داره؟؟؟ شوهر منم تک فرزنده یه قرون کمک نمیکنن پدر مادرش تازه اینکه پسرم هست و معمولا پدر مادر پسر کمک مالی میکنن ولی اینا اصلا تازه کمکم بکنن من قبول نمیکنم. اجازه نمیدم یه قرون از پولشون کمک خرج ما بشه
بخدا قسم مادرش بچه ام بدنیا اومد حتی بغلش نکرد وقتی خبر خونه خریدن راگفتیم ناراحت شد وگفت طفلک دخترم چطور میخواد بخره دستش تنگه
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
چون زیاد دادن پرتوقع شده مامان منم خیلی کمک میکنه و شوهرم خیلی پررو شده بود یمدت. الان چندوقت دستش تنگه و یکی دوبار ک شوهرم ازین حرفا زده طوری باهاش حرف زدم ک کلا این اخلاقشو بذاره کنار
شوهر من اوایل داشت ازین حرفها میزد ک چون وضع پدرم ایناعالیه بعد ورشکستگیمون اونا جور منو ک تک دخترم بکشن ولی الان مستاجرمامانم هستیم ودارم جلو چشمش اجاره میدم ک حساب کار تااااخر دستش بیاد مام همدانی هستیم عزیزم همشهری