2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از بچه ها یکی دو روز پیش گفته بود بانک شهر بدون سپرده وام گرفته البته تا جاییکه یادمه 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
هیچ بانکی همه بانکابایدمعدل حساب داشته باشین تاوام بدن مگروام فرزنآوری

وام فرزنداوری چجوریه عزیزم؟

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
وام فرزنداوری چجوریه عزیزم؟

همینجوری میری کافی نت براثبت نام وبانک موردنظرتومیگی بعدپیام میادمیری بانک وتونوبت وایمیسی جدیدافرزنداول سی فرزنددوم شصت والی آخر

همینجوری میری کافی نت براثبت نام وبانک موردنظرتومیگی بعدپیام میادمیری بانک وتونوبت وایمیسی جدیدافرزن ...

چه خوب. ممنون عزیزم

همینجوری میری کافی نت براثبت نام وبانک موردنظرتومیگی بعدپیام میادمیری بانک وتونوبت وایمیسی جدیدافرزن ...

الان همه نصف شبی مردا را بیدارمیکنن عملیات شروع کنن واسه 9 ماه دیگه وام آماده بشع 😆😆😆😆😆

فرزند بیاری دیگه معلومه زایمان کن شناسنامه ببر وام بگیر 😁

چه خوب، منکه فعلا روزیم نشده،  کلی هم خرج کردیم. ان شاءالله امسال بچه بغل بریم، بگیریم 🥰

اگه شوهرتون شاغل با گردش حسابش ک حقوق میاد برین بانک بگید وام میخاین ..ل گردش حساب میدن البته یا باید شاغل باشی یا شغل آزاد ک گردش حساب داشته باشی پول تو حسابت بوده باشه