2777
2789
عنوان

ضعف شدید پا

| مشاهده متن کامل بحث + 12082 بازدید | 55 پست
سلام عزیزم شما این حالتون خوب شد منم چند ماهه این حال رو دارم. بی حالی و ضعف رفتن بدن مخصوصا پا و تپ ...

سلام دوست عزیزم .من چکاپ کامل دادم گفت کم‌خونی داری و هموگلوبین خونت پایینه و باعث میشه اکسیژن خونت بیاد پایین و احساس خستگی کنی که قرص اهن نوشت و ویتامین دی بدنم هم پایین بود که ماهی دوتاش کرد .بهترم تما مثل اول نه .ولی کم بود ویتامین دی خیلی تاثیر داره. و قرص زینک روزی یکی بخور عالیه و تاثیر خوبی داره

واقعا سنی نداریم من 43 سالمه سه ماهی میشه کف پاشنه پام خودم حس میکنم یه چیزی اندازه عدس هست اما دکتر ...

احتمالا خار پاشنه است عکس بگیر.حالا من همیشه احساس میکنم کف پام داغه و دوست دادم یکی کف پام راه بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرمی بخورروزی ۲۰ دقیقه راه برو حتما ولی اروم از اروم شروع کن چون تحرکی نداره ضعیف شدهمن ۳۰ سالمه ا ...

پیاده روی میکنم وقتی میام خونه پاهام ضعف شدید میگیره مخصوصا کف پام و ماهیچه هام

اینطور شدم از ۴۰ سالگی که رد شدم یکباره خیلی ضعیف شدم و درگیر مشکلات زباد

دقیقا من الا تو ۴۰ هستم. کاش بتونیم درمان اصلی این مشکل رو بفهمیم خیلی اذیتم. علائم من مثل افت قند شدیده ولی تو آزمایشات قند نرمال بوده. 

سلام دوست عزیزم .من چکاپ کامل دادم گفت کم‌خونی داری و هموگلوبین خونت پایینه و باعث میشه اکسیژن خونت ...

من رفتم طب سنتی گفت سودای بدنت مخصوصا مغزم بالاست. فعلا داروی گیاهی داده و اطمینان داد که صد د. صد خوب میشم

اینطور شدم از ۴۰ سالگی که رد شدم یکباره خیلی ضعیف شدم و درگیر مشکلات زباد

دلم میخواد مثل چند سال قبل پرانرژی و سرحال باشم. من حدود ۶ ساله که گهگاه دچار حمله های پانیک میشم.ولی چند ماهه که دیگه دچار ضعف بدنی و خستگی شدید شدم

دلم میخواد مثل چند سال قبل پرانرژی و سرحال باشم. من حدود ۶ ساله که گهگاه دچار حمله های پانیک میشم.ول ...

فکر ننم برگردیم به عقب نمیدونم اثر این واکسن بود که زدیم برای کرونا.چی بود گه یکباره در طول دوسال پکیدیم به هم

سلام دوست عزیزم .من چکاپ کامل دادم گفت کم‌خونی داری و هموگلوبین خونت پایینه و باعث میشه اکسیژن خونت ...

دوست عزیز با افزایش سن بدن مثل سابق خیلی از منابع رو مثل سابق جذب نمیکنه و ذخیره در بدن کاسته میشه .

من خودمم مثل شما شدم الان که پنجاه سال شدم میبینم به مرور پاهام ضعیف شدن با وجودی که ماهی یه دونه ویتامین د 50هزار می‌خوردم کلسیم هفته ای سه تا دونه می‌خوردم باز هم نمی‌دونم چرا اینطور شدم انگار پاهام شل شدن و پاهام تحمل وزن بالاتنه رو ندارن گاهی اوقات حس میکنم استخوان ندارم مثل نرم تنان شدم . البته به غیر اینا حافظه ام هم ضعیف شده چشمم هم به مرور ضعیف شده همگی در عرض دو الی سه سال .

طب سنتی هم که همه چیز رو فقط از نگاه سرد و گرم میبینه و لاغیر 

از ماه قبل شروع کردم امگا سه هفته ای دو تا میخورم برا حافظه 

کپسول زینک ویتامین سی با ففول برا کم خونی و ریزش مو  و اوپتی ویژن برا چشمم و کپسول مگنیفورت برا پاهام یه شب در میون میخورم که کلا استحکام پاهام خیلی عالی شد انگار استخوان هام محکم شده و اصلا اسپاسم و گرفتگی و درد و شل و گزگز پا اصلا ندارم و هر چی راه میرم خسته نمیشم .

کپسول مگنیفورت همون منیزیم با ویتامین ب1و6 و د و ویتامین کا از نوع  دو تا 7 که همه اینها به خصوص منیزیم برا تراکم استخوان بندی هست