2789
عنوان

ضعف شدید پا

8355 بازدید | 50 پست

هنگام راه رفتن انگار وزن بدنم روی پاهام سنگینی میکنه و پاهام اصلا جون نداره با کوچکترین راه رفتنی پاهام دیگه همراهی نمیکنه.

کی سابقه این مشکل را داشته چند وقته گرفتار شدم.۴۳ سالمه.اضافه وزنم ندارم ۶۵ کیلو هستم .مدتیه اینطور شدم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب دوباره برید چون ممکنه به پاتون زده باشه. کم و زیاد میشه؟ چند روزه دارید؟

به پاهام که گاهی میزنه و ول میکنه ولی الان دوسه دوزه پیاده روی میکنم یکم که میرم میخام بشینم خیلی سخت ادامه میدم.البته توی چکاپم نشون داد گلبول قرمزم یکمی کمه.وخوندم این باعث میشه اکسیژن خون کم بشه و دی اکسیدکربن زیاد و خمین باعث خستگی میشه ولی آخه اینقدر یعنی.چند روزه قرص آهن میخورم

نمیدونم منی که هر چی راه میرفتم خسته نمی‌شدم الان چند قدم که میرم انگار از کوه بالا میرم

سلام عزیزم شما این حالتون خوب شد منم چند ماهه این حال رو دارم. بی حالی و ضعف رفتن بدن مخصوصا پا و تپش قلب. چکاپ کامل هم انجام دادم. شما خوب شدید؟ تو رو خدا اگه خوب شدید میشه به منم بگید چکار کردید؟

واقعا سنی نداریم 

من 43 سالمه سه ماهی میشه کف پاشنه پام خودم حس میکنم یه چیزی اندازه عدس هست 

اما دکترا میگن هیچی نی

بضی از از اطرافیانم میگن خار پاشنه الهی که همه مریضا به زودی خوب بشن

گرمی بخور

روزی ۲۰ دقیقه راه برو حتما ولی اروم از اروم  شروع کن  

چون تحرکی نداره ضعیف شده

من ۳۰ سالمه اینجوری شدم دراز هم که کشیدم پاهام درد میکنه بعد که مثلا میرم بیرون راه میرم خیلی بهتر میشم

کو ؟! کجاست !؟ جوانیم را میگویم ...

واقعا سنی نداریم من 43 سالمه سه ماهی میشه کف پاشنه پام خودم حس میکنم یه چیزی اندازه عدس هست اما دکتر ...

منم خارپاشنه دارم بعد از هر پیاده روی یا ایستادن سرپا ۲۰ دقیقه پاهات رو توی نمک درشت و آب گرم بذار هر روز  تاثیرش رو میبینی 

کو ؟! کجاست !؟ جوانیم را میگویم ...