2777
2789
عنوان

ضعف شدید پا

| مشاهده متن کامل بحث + 12565 بازدید | 55 پست
واقعا سنی نداریم من 43 سالمه سه ماهی میشه کف پاشنه پام خودم حس میکنم یه چیزی اندازه عدس هست اما دکتر ...

همچنین وقتی عصب پا ضعیف میشه احساس ضعف عضلانی دست میده .

مگنیفورت همه برا استخوان و سیستم عصب پا فوق العاده هست یه ورق بخرید بخورید حتما شب باشه که جذبش بیشتره ایشالله بهتر میشید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستدعزیز ممنون از راهنمایی های خوبتون .این قرص گرونه؟ من الان مادرم ۶۴سالشه و تمام مشکلات شمارا داره مخصوصا پاهاش به سختی راه میره میتونم این قرصها را معرفی کنم بهش و اینکه این داروها را داروخانه بدون ویزیت میده؟

دوست عزیز با افزایش سن بدن مثل سابق خیلی از منابع رو مثل سابق جذب نمیکنه و ذخیره در بدن کاسته میشه . ...

تمام قرص هایی که گفتین داروخانه بدون ویزیت میده؟ میشه طریقه و مقدار مصرف هرکدوم را بگین؟ قبل یا بعد غذا و ....

دوستدعزیز ممنون از راهنمایی های خوبتون .این قرص گرونه؟ من الان مادرم ۶۴سالشه و تمام مشکلات شمارا دار ...

سلام عزیزم 

بله همه داروخانه ها بدون نسخه میدن .

مگنیفورت ورقی ۹۵هزار تومن هست استحکام استخوان ها رو زیاد می‌کنه .  چندتا مکمل بر پا و مفاصل زانو خیلی ضروری هست .

کلسیم و منیزیم و کلاژن ‌ .داخل مگنیفورت یا همون منیزیم ویتامین های دیگه مخصوص پا هم هستش .

اگه کلاژن هم خواستید بخرید پودر کلاژن ۱۵۰گرمی پپتید مارک اورا بخرید که منشا  کلاژن گاوی هست بهتر از کلاژن دریایی هست منتهی سه ماه بخوره اونم ۳۳۰ تومنه .اما اول همون مگنیفورت ضروری هست 

تمام قرص هایی که گفتین داروخانه بدون ویزیت میده؟ میشه طریقه و مقدار مصرف هرکدوم را بگین؟ قبل یا بعد ...

بله چون مکمل هستن بدون نسخه میدن

مگنیفورت شبها چون جذبش زیاده هفته اول هر شب بعدش یک شب در میان 

کپسول زینک ویتامین سی هفته ای سه روز صب بعد از صبحانه 

قرص اوپتی ویژن یا کپسول مگا ویژن یا کپسول امگا ویژن هر کدوم رو که پیدا کردید هر سه تا چون لوتیین و زاگزانتین دارن فقط درصد شون کمی متفاوت هست برا چشم بسیار مفید هست مخصوصا بعد از ۴۵ سالگی که ضروری هست چون از خیلی از بیماری ها مثل آب سیاه و مروارید و ماکولا و بیماریهای شبکیه در سنین بالا جلوگیری می‌کنه 

کلسیم هم اگه کپسولی پیدا کردین بخورن هفته ای سه شب چون بعد از یایسگی یعنی از ابتدای پیش یایسگی جذب کلسیم کم میشه و با یاییسگی هم که تراکم استخوان کم میشه و سه مکمل کلسیم و مگنیفورت و کلاژن رو حتما استفاده کنند 

تمام قرص هایی که گفتین داروخانه بدون ویزیت میده؟ میشه طریقه و مقدار مصرف هرکدوم را بگین؟ قبل یا بعد ...

کلسیم آنتی ایجینگ خیلی عالیه به صورت کپسول هست  داروخانه ها میدن ۳۴۰ تومن اما اینترنتی من میخرم ۲۴۰ تومن .

داروخانه‌ها جدیدا گرون کردن عکسش رو براتون می‌فرستم کلسیم هایی که به شکل قرص هستند باعث معده درد میشن اما این کپسول هست و داخلش غیر از کلسیم چیزا خوب دیگه هم داره .

ویتامین د  دوز پنجاه هزار هم که ماهی یه دونه از ضروریات هست که این دیگه به سن ربط ندارد از سنین پایین همه میخورن.

مادرم چند سال قبل زانوش رو عمل کرد دکتر مگنیفورت دادن که بسیار عالی بود گفتن همیشه باید بخورن .

و همچنین همیشه چشم پزشک میبرمشون قرص های چشم رو معرفی کردن .

کپسول امگا تری هم که برا حافظه و سلامتی و مشکلات پوستی عالیه .

کلسیم رو حتما با آب فراوان بخورن اگه سنگ کلیه دارن کلسیم رو با احتیاط بخورن 

مگنیفورت یه ورقش ۱۶ تایی هست .

مگا و امگا ویژن کمی باعث  یبوست میشن اما اپتی ویژن یبوست نداره و یه ورقش ۱۵ تایی هست و مکملهای دیگه چشم رو به صورت کامل داره

برا شروع فعلا یه ورق بخرید

اپتی ویژن ورقی۱۴۰ تومنه