2777
2789
عنوان

معجززززه🥺

286 بازدید | 43 پست

توروخدا تا حالا معجزه تو زندگیتون دیدین؟؟حاجتی داشتین که انتظار نداشتی برآورده بشه و ناامید شده بودین ولی بشه؟؟

بگین بلکه دلم آروم بگیره حالم بده بخدا😭😭😭😭😭😭

بگین اگه بوده از خودتون یا اطرافیان خواهشا

بله من همیشه از امام رضا معجزه دیدم

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

بله من همیشه از امام رضا معجزه دیدم

منم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچم خیلی مریض بود

رفتیم مشهد

اونجا هم باز تب کرد منو بچم موندیم هتل شوهرم تنهایی رفت حرم

برگشت گفت نگران نباش امام رضا حاجتمون‌رو داد

کفتم از کجا میدونی

گفت حس کردم گفت دو ساعت تو حرم نشستم باهاش حرف زدم

ازش شفا خواستم

برگشتیم شهرمون‌دخترم خوبه خوب شد

الان پدرم سرطان داره  خیلی  حالش بده اما میدونم سرطان درمان نداره ناامیدم دعا میکنم بر ...

میگن باید جوری دعا کنی ک مطمئن باشی براورده میشه ب دلت شک نده درمان کنید و توکل بخداوند  برلی پدرتون امن یجیب خوندم و صلوات خدا سلامتی بده 

میگن باید جوری دعا کنی ک مطمئن باشی براورده میشه ب دلت شک نده درمان کنید و توکل بخداوند  برلی پ ...

مرسی عزیزم

اخه هرچی سرطانی میبینم میمیرن

فقط سرطان سینه درمان میشه

مال پدر من معده است هیچی نمیشه بخوره خیلی حاده😭😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز