2789
عنوان

معجززززه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 43 پست
میشه لطفا برام دعا کنید حاجت روا شم از خود امام رضا بخوایید واسطه بشن شاید بازم انشاالله صداتونو بشن ...

ان‌شالله حاجت روا شی عزیزم

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

اره تا دلت بخواد یکی بود ک واسه عمل تومور سینه داشت میرفت عمل روزی که عمل داشت دکترش عکسبرد ...

چقدر عالی😭😭کاش معجزه تو زندگی منم رخ بده دلم آروم بشه خواهشا برام دعا کنید لطفااااا🙏🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره من معجزه رو باچشم خودم بارها دیدم اما بعد توکل به خدا و توسل به حضرت زهرا وامام زمان وامام حسین

چقدر عالی خوش به سعادتتون🙏🙏توسل خاصی کردین؟؟من کمو بیش نذر و چله برداشتم ولی نشده😭😭لطفا برام دعا کنید حاجت روا شم

بچم خیلی مریض بود رفتیم مشهد اونجا هم باز تب کرد منو بچم موندیم هتل شوهرم تنهایی رفت حرم برگشت گف ...

ارره ادم حس میکنه

دقیقا لحظه ای که دعات مستجاب میشه حسش میکنی

من اینو بارها تجربه کردم

بچم خیلی مریض بود رفتیم مشهد اونجا هم باز تب کرد منو بچم موندیم هتل شوهرم تنهایی رفت حرم برگشت گف ...

خداروشکر انشاالله همیشه سلامت و موفق باشه انشاالله به حق همون امام رضای مهربون دل منم شاد شه زودی حاجت روا شم دیگه نمیدونم چیکار کنم 😭😭😭خواهشا برام دعا کنید 

مرسی عزیزم اخه هرچی سرطانی میبینم میمیرن فقط سرطان سینه درمان میشه مال پدر من معده است هیچی نمیشه ...

میدونم از حرفم ناراحت میشی اما دل بسپر به خدا دیدن بیماری دیگران خیلی سخته بزار هرجور خدا خودش میخواد اتفاق بیفته به اصرار چیزی رو نخواه شاید دیدی بهترشد و لی همیشع هر لحظه ضجر کشید و ارزوی مرگ کرد

من اینهارو باچشمم دیدم برای پدرم و هزار بار برای اصرار کردن هام پشیمون شدم

بله قبول دارم توسل به ائمه رو اما چند روزیه دچار شک شدم ایمانم ضعیف شده 

منم واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم دردمو به کی بگم نمیدونم چرا خدا کاری نمیکنه درحالی که میدونم حاجت من براش کاری نداره😭😭لطفا برای همدیگه دعا کنیم انشاالله مشکل شمام حل شه بزودیی

الان پدرم سرطان داره  خیلی  حالش بده اما میدونم سرطان درمان نداره ناامیدم دعا میکنم بر ...

نگران نباش عزیزم خدا بزرگه عمر دست خداست همینجا خیلیا گفتن مریضاشون شفا پیدا کرده برای شفای پدرتون حمد میخونم

لطفا برای حاجت رواییم دعا کنید دلم شاد شه😔🥺

بله هم برای خودم هم اطرافیانم دیشب تو یه تاپیک دیگه گفتم  عموم بعد ۱۲سال امام رضا بهش نی نی داد ...

خداروشکر خیلی مبارکه قدمش پربرکت باشه

انشاالله حاجت روا شی عزیزم لطفا برای حاجت روایی منم دعا کن به خواسته دلم برسم😭😭

تا الان نه ولی ای کاش اتفاق بیفته خیلی خستم نماز دعا.... همه چیو فراموش کردم    

منم گاهی میزنه به سرم نماز و دعا رو ول کنم ولی بعدش یادم میوفته به این نماز خودم بیشتر احتیاج دارم و آروم میشم چون جز خدا کسیو ندارم که بتونه منو به حاجت چندین سالم برسونه😭😭😭لطفا برای هم دعا کنیم...انشاالله مشکل شمام هرچیه حل شه

چقدر عالی خوش به سعادتتون🙏🙏توسل خاصی کردین؟؟من کمو بیش نذر و چله برداشتم ولی نشده😭😭لطفا برام دعا ...

یک دستور العمل میدم بهت مداومت کن اگرحاجت گرفتی دعام کن ذات این ختم اینه یاحاجت میده یا بهت میفهمونه حکمت نشدنش چیه

۱ ختم زیارت عاشورا چهل روز بخون پشت سرهم هم میتونی عادی بخونی هم با صد لعن و صدسلام

۲دعای توسل به این صورت که ۱۰۰ صلوات به نیت پیامبر میخونی و بعد فراز دعای توسل که مختص پیامبره بخون بعد صد صلوات برای امام علی وفراز مختص به امام علی تا پایان دعای توسل همینجور بخون حاجت بخواه و یا سادتی وموالی رو بخون 

اینم بگم مثلا به حضرت زهرا ارادت داری بگو ۱۰۰ صلوات هدیه به پیامبر از طرف حضرت زهرا  فقط برای حضرت از طرف یک امام دیگه بگو

معجزه میکنه

توروخدا پس لطفا برای منم دعا کنید به حاجت چندین ساله برسم و به صلاحم باشه😭😭😭😭😭

ان شاالله عزیزم،ولی راه رسژدن به حاجت تسلیم محض بودن خداست و بریدن از غیر باید کاملا مستغنی از غیر خدا باشی اونوقت اگه بخواد حتما میده اگرم نخواد ان شاالله به جوری راضیت کنه عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
یک دستور العمل میدم بهت مداومت کن اگرحاجت گرفتی دعام کن ذات این ختم اینه یاحاجت میده یا بهت میفهمونه ...

خیلی ممنونم عزیزم انشاالله حاجت روا شم خیلی لطف کردی انشاالله به هرچی میخوایید برسی😍

زیارت عاشورا رو چهل روز بخونم ، دعای توسلی که گفتین رو هم چله بگیرم؟؟

فقط جمله اخرتون رو متوجه نشدم؟ که فرمودین برای حضرت از طرف امام دیگه بگم یعنی چی؟؟

ان شاالله عزیزم،ولی راه رسژدن به حاجت تسلیم محض بودن خداست و بریدن از غیر باید کاملا مستغنی از غیر خ ...

میدونم خودمم باید تسلیم خواست خدا باشم و از خودش بخوام فقط ولی نمیدونم چرا استرس میگیرم و دست به دامان غیر میشم