2777
2789
عنوان

معجززززه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 43 پست
منم گاهی میزنه به سرم نماز و دعا رو ول کنم ولی بعدش یادم میوفته به این نماز خودم بیشتر احتیاج دارم و ...

کاش منم به خودم بیام ....ممنون انشالله شما هم  معجزه ای که منتظرشین بزودی براتون اتفاق بیفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش منم به خودم بیام ....ممنون انشالله شما هم  معجزه ای که منتظرشین بزودی براتون اتفاق بیفته

ما در نهایت جز خدا کسیو نداریم امیدوارم خدا معجزشو برای ماها هم نشون بده و امیدمون رو ناامید نکنه الهی آمین🥺 مرسی مهربون جان همچنین 

خیلی ممنونم عزیزم انشاالله حاجت روا شم خیلی لطف کردی انشاالله به هرچی میخوایید برسی😍 زیارت عاشورا ...

زیارت عاشورا چله بگیر

دعای توسل چله بگیری خوبه اما اگر نشد هرچندوقت یکبار بخون فقط توکل کن تمام تلاشت رو انجام بده همه چی رو به خودشون بسپر

من به حضرت زهرا ارادت خاصی دارم وقتی ختم دعای توسل میخونم میخوام صلوات بفرستم میگم ۱۰۰ صلوات هدیه به پیامبر به نیابت حضرت زهرا همینجور برای همه امام ها میگم وقتی به حضرت زهرا رسیدم میگم هدیه به حضرت زهرا به نیابت از امامی دیگه

زیارت عاشورا چله بگیر دعای توسل چله بگیری خوبه اما اگر نشد هرچندوقت یکبار بخون فقط توکل کن تمام تلا ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی توضیح دادی انشاالله خدا به حق بنده های خوبی مثل شما حاجت چندین ساله ایی که دارم رو بده🥺🥺امیدوارم همیشه سلامت باشی

لطفا موقع خوندن منو یاد کنید 

منم دعاتون میکنم حاجت روا شید

عزیزم ببخشید نذر یا چله خاصی انجام دادین؟؟😭

بله من همیشه امام رضا رو به مادرشون حضرت زهرا قسم میدم و نذر میکنم اگه حاجت روا شدم یه تعدادی صلوات هدیه بدم به مادرشون 

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

بله من همیشه امام رضا رو به مادرشون حضرت زهرا قسم میدم و نذر میکنم اگه حاجت روا شدم یه تعدادی صلوات ...

انشالله منم انجام میدم و حاجت روا شم دعاتون میکنم 🙏🙏ممنون التماس دعا 

الان پدرم سرطان داره  خیلی  حالش بده اما میدونم سرطان درمان نداره ناامیدم دعا میکنم بر ...

عززیز دلم

عمر دست خداست

ما تو اشناهامون داشتیم کسی رو که دکتر درمانش رو قطع کرد گفت فقط اذیت میشه

و ولش کنید

تو مدتی ک زندگی کرد ادمایی از دنیا رفتن که خودشون فکر میکردن این بیشتر از دو ماه نمیمونه

هم پیر و هم جوون

ما تو فامیلمون یه اقای پیری رو داشتیم ک بچه هاش همه رفته بودن سر زندگیشون

یه مدت بی حال شد 

رفت دکتر گفتن سرطان پیشرفته داره

اومد خونه به زنش گفت ما که اخر عمرمونه بچه ها هم سرو سامون دارن

بیا هر چی ملک و پول داریم نقد کنیم بریم دنیار و بگردیم و خوش بگذرونیم

اندازه یه سقف کوچیک و یه گذران اب باریکه نگه داشتن

بقیه رو نقد کردن

تو شیش ماه عشق و حال نبود که نکنن این دوتا

وقتی اومد تکرار ازمایش

گفتن هیچ اثری از بیماری نیست

هیچی

میخوام بگم

تو نمیدونی خدا چجوری نسخمونو پیچیده

شاید الان هر کس دیگه حتی تو کامل ترین و ایده ال ترین حد سلامت  همین الان عمرش تموم شه

یکی ام با یه بیماری مزمن سالها شاد و دلگرم و دلخوش زندگی کنه

عززیز دلم عمر دست خداست ما تو اشناهامون داشتیم کسی رو که دکتر درمانش رو قطع کرد گفت فقط اذیت میش ...

بله عزیزم درست میفرمایید

پدرم من جراحی سنگینی کردن نصف معده خارج شده

بلافاصله پس از این جراحی سخت شیمی درمانی با دوز بالا انجام دادن

وچون سرطانشون معده هست چیزی نمیتونه بخوره و بسیار ناتوان شده

خدا جمیع بیماران را شفا بده 

به بیمارما هم نظری بکنه

خداروشکر خیلی مبارکه قدمش پربرکت باشه انشاالله حاجت روا شی عزیزم لطفا برای حاجت روایی منم دعا کن به ...

قربونت ممنون  چشم حتما برای حاجت رواییتون حمد خوندم و دعا کردم

محتاجیم ب دعا منم دو تا ارزو دارم مطمئنم ب لطف خدا و امام رضا بهشون میرسم