2777
2789
عنوان

امروز بدترین روز عمرم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم.شما فقط حواست بهش باشه هم امشب هم فردا شب خیلی که شدید باشه طرف بیهوش میشه هوشیار نیست بالا میاره شوهر من تو بچگی ضربه ی خیلی بدی خورد با علائمی که گفتم.ولی چون زود بردنش دکتر و رعایت کردن عوارضی براش نداشت بعدش
چقدر دیر میفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم خوردنی نبود، دور ریختنی بود... 👌👌
عزیزم بنطر من بالای سرش بیدار بمون اما همینطوری نه منظورم با نی نی سایت چون آدمهای نی نی سایت هم پزشک و جراح نیستن هرچی میگن ب حساب تجربه هاشونه بالاسرش مدام چکش کن همینطور تا میتونی آبه الکرسی بخون
خدایا از شر شیطان ب تو پناه میار
از غروبه دائم دارم دعا میخونم خواستم شماهم دعا کنید دعا درحق دیگران به اجابت نزدیکتره
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
قاصدک جون دختر گلت چطوره ؟
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢
دختر من از پشت سر افتاد زمین خرد سرش به اهن کامل سرش باد کرد ولی خدا رو شکر چیزی نشد نگران نباش خدا بزرگه خودش حافظه بچهامونه
مادرم.....پدرم.....شما اسمانی تر از ان بودید که پیش من بمانید😔 وااااای مامانم عزیزم دلم رو چه جوری اروم کنم اروم نمیشه که نمیشه تا از خواب بیدار میشم سریع هوات رو میکنم خیلی دلم تنگ شده برات خیلیا خیلی ااااخ اصلا فکرشم نمیکردم که بی تو بمونم😢😢