2777
2789
عنوان

امروز بدترین روز عمرم بود

215 بازدید | 45 پست
دختر دوسالم باپشت ازبلندی پرت شد پایین یکم بینیش خون اومد وپیشونیش کبود شد خیلی نگرانم
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
انشالله که هیچی نیست و به خیر گذشته صدقه یادت نره
خالق من! مرا وسیله ای در دستانت قرار بده تا حامل عشق و شادمانی برای دیگران باشم و هرگاه به آنها خدمتی کردم فراموش نکنم که این دستان توست که به یاریشان شتافته …

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم خونه نبود بابرادرشوهرم بردیمش اورژانس عکس گرفت گفت اگه تا۲۴ساعت علائمی داشت بیارین عکس رنگی بگیریم
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
صدقه دادم‌از طرفی شوهرم انقدر ترسیده بود وقتی شنیده باموتورش تصادف کرده دستش ضرب دیده روز بدی بود
خیلی خوبه که بردین دکتر.صدقه بذار. مخصوصا وقتی به سر مربوطه تو رو خدا خانوما کوتاهی نکنین.من تو بیمارستان دیدم به آقای جوونی رو آوردن فوت کرده بود از ۳ تا پله افتاده بود از پشت سر ضربه خورده بود بدون خونریزی.شام خورده و خوابیده و تمااام چون ضربه ی بدی خورده نباید اصلا چیزی میخورد و باید میرفت بیمارستان تا حداقل ۲۴ ساعت بستری میشد که نشد من زیاد دیدم میگن چیزی نیست و ...
چقدر دیر میفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم خوردنی نبود، دور ریختنی بود... 👌👌