2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بودم بشقاب میخریدم دو مدل ۱۲نفره آرکوپال جدید

جای خورشت و برنج سرامیکی یا چوبی شیک 

کاسه ماست و آجیل مسی 

بشقاب میوه و کیک چوبی مسی یا چینی طرح جالب اصلا ست خوشم نمیاد چون کارایی نداره و بعصی از سرویسا خورشتخوری و اینا جالب نیست

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

من غذاخوری چینی زرین ۶ نفره یک دست..

و غذاخوری ۱۲ نفره زرین یک دست که تاحالا استفاده نشده

سرویس میوه و شیرینی و شربت خوری کریستال چک که اونم حیفم میاد استفاده کنم.. اگر الان بود ظرفای خوشگل اما کاربردی تر میخریدم. 

چند دست لیوان لهستانی و ایرانی برای مهمون خودمونی و دم دست.

یه پیج هست سایت هم داره خانه رویایی النا...ظرف رنگی ترک میاره با قیمت نسبتا مناسب خیلی چشممو گرفته..

کلا زیاد حجم بالا نخر جاگیره و قدیمی میشه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

ابجی من چینی هاشو فله ای گرف ینی بعضی هاش ک تو سرویسا بودن لازم نبودن برنداشت ۱۸ نفره خرید 

یه سرویسم ارکوپال دم دستی 

یه سرویسم صبحانه خوری 

دیگه اضافه نگرفت

برقی هاشم اونایی ک فقط لازم میشن مثلا هم زن مخلوط کن ابمیوه گیری و اسیاب و گوشتکوب برقی، سرخ کن و پلو پزم شاید بخره 

ولی مثلا چرخ گوشت و نمیدونم بقیع برقیا ک خیلی بکار نمیاد رو نخریده

واینکه کیرستالم همشونو نه مثلا پیش دستی هاش توچینی هاش هس نخرید

و فقط استکان و نمک دون و قندان  و پارچ لیوانشو خریده 

بقیه ش چینیه و میوه خوریو اجیل خوری و شیرینی خوری مدل های دیگه قراره بخره کریستال نه

فقط یه نکته همیشه یادت باشه از روی چشم  و هم چشمی خرید نکن در حد نیازت وسیله بخر وسایل زیاد و ارزون و اشغال نخر در عوض مقدار کمتر و جنس درجه یک بگیر که همیشه برات موندگار میشه و شیک میمونه وسایل برقی بزرگتو جنس های درجه یک بگیر اگه وسع مالیت میرسه کوچیکارم جنس درجه یک بگیر ولی اگه نمیرسه دوتا دونه کوچیک درجه یک بگیری بهتر از اینه همه چی بخری ولی بنجل و اشغال بعد چند سال انگار ضایعات خریدی فقط دکوری و مجسمه هم زیاد نگیر در حد یکی دوتا شیک و خاص اینا باعث میشه تا ده سال دیگم جهیزیت همیشه شیک و خاص بمونه اینو بدون خونه خلوت خیلی شیک تر از خونه شلوغ و پر وسیلس