2777
2789
عنوان

پسرسه سالموباچی سرگرمش کنم

108 بازدید | 15 پست

قبلاکارتون میدیدالان تاتلویزون روشن بشه سریع سیم انتنومیکشه خاموش میکنه....باپازلاو ماشیناش و اسباب بازیاش دیگه علاقه نداره بازی کنه ....از۷صبح بیدارشدالکی بی هدف یزره کشواروبازو بسته کردبزوردولقمه کوچیک صبحونه خورددوباره درازکشیدخوابش برد....پارکم نمیتونم ببرمش هواگرمه ازینوربخاطربارداری استراحت مطلقم....دلم براش میسوزه همش بیکاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبا ببریدش بیرون من دخترم با اب خیلی بازی میکرد یه ظرف اب میدادم بهش با اسباب بازیاش سرش گرم میشد با باباش وقتژ میومد بازی میکردن میرقصیدن الانم داداششو پوستشو میکنه 🤣دختر من ۲سال و نیمه بود داداشش دنیا اومد

نزدیکامون مهدنیست خودمم دکترزنان گفت استراحت مطلق باش چون باردارم نمیتونم بیرون برم داخل خونه چجوری ...

بچه همسایه نداری بیار باهاش بازی کنه بچه بچه مهیخاد همزبون می خاد مهد خیلی خوبه سرویس بگیر ببره بیاره اگر وضعت خوبه خود مهد سرویس شاید داشته باش

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.

خودت باهاش بازی کن .ببین چی دوست داره .منچ ، گل و پوچ .یا دو تا روبروی هم پاهاتون رو باز کنین توپ رو به سمت هم قل بدین .میتونین رنگ انگشتی بگیرین براش یه پارچه زیرش بزارین با دست نقاشی بکنه .یا یه نخ رو آعشته به رنگ کنین و روی کاغذ بگین هررجور دوست داره بکشه و بعد بگین توی اون نقاشی چی میبینی .برخورد نخها به هم یعضی جاهاش میتونین شکل پیدا کنین .مثل ماهی ،گل یا برگ و ... بگو اوتا رو رنگ کن .کاردستی باهاش درست کن .یا پسر هست موشک دوست داره از نت سرچ کن براش درست کن .خیلی کارهای این جوری هست که میتونی سرگرمش کنی .

شبا ببریدش بیرون من دخترم با اب خیلی بازی میکرد یه ظرف اب میدادم بهش با اسباب بازیاش سرش گرم میشد با ...

ایجانم خداحفظشون کنه ....اره اب بازی فکرخوبیه بیداربشه بساط میارم واسش باپدرش شبامیره پارک ...طفلک روزاولی الکی بیکارمیچرخه ....اینم سه سال و نیم بشه شهریوربه امیدخداابجیش دنیامیاد....بچه هابگمونم بازباهم سرگرم میشن

بچه همسایه نداری بیار باهاش بازی کنه بچه بچه مهیخاد همزبون می خاد مهد خیلی خوبه سرویس بگیر ببره بیار ...

متاسفانه نه همسایه هامون بچه ندارن یدونه پسرهست ازین یسال بزرگتره مامانش شاغله صبحهامیبره مهداکثرانیستن تعطیلاتم اخرهفته هاهمش بیرونن ....مشکل مالی نداریم اینم فکرخوبیه که باسرویسی چیزی بفرستم 🙏😍😘