2777
2789
عنوان

کی لباس عروسشو خودش انتخاب نکرده؟

253 بازدید | 23 پست

بچه ها دوستم داره عروسی میکنه بهم گفت نه تالارو نشونم دادن لباس عروسشم مادر شوهرش خودش اتخاب کرده اصلا دوستمو نبردن  ک انتخاب کنه  بهش گفتم اشکال نداره شاید حواسشون نبوده ولی خیلی ناراحته  ی جورایی حس میکنم از ازدواجش کلا پشیمونه  این رفتاراخانواده شوهرش  نرماله؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازکوچیک ترین حقوقشم نمیتونه دفاع کنه؟ 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

و منی ک هیچکدوم اعم از لباس عروس و حنابندان ارایشگاه تالار و غیره ........ را انتخاب نکردم 

ولی در کل همه خوب بودن راضی بودم 

البته دامن لباس عروسم یکم بد بود تو تنم چون پرو انجام نداده بودم یه کوچولو گشاد بود 

البته باغ و تالارو بگم

منم باغ عروسیمو خودم انتخاب نکردم 

برام مهم نبود

حوصله هم نداشتم

از طرفی هم میدونستم باباش جای بد عروسی نمیگیره

ولی خب راجع به جزئیات مراسم گفتن نظر خودمو بدم

مثل پذیرایی و منوی غذا و....

اما لباس عروسو خیلی زشته نظر نپرسن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه