2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20811 بازدید | 1150 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یگانه جان😔اصلا این چند روز دلم راضی نشد یه کلمه برات تایپ کنم،منو ببخش😭💔.میدونم چه رنجیو داری تحم ...

گل نازنينم خوبى؟

امروز كى وقت دارى بياى سايت؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یگانه جون..میدونم حرفم تکراریه ولی آقا محمد تو الان پیشته و داره نگات میکنه.. با این فرق که اون سرحا ...

الهى آمين

چقد دعاتون به دلم نشست واقعا با خوندنش دلم تكون خورد. 

😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام عزيزم 

يگانه جان عزيزم واقعا شرمنده ام كه هيچ كارى نميتونم برات انجام بدم. شرمنده هيچى نميتونم بگم. فقط آرامشت رو از خدا طلب ميكنم. 

پياماتون كه ميخونم فقط اشك ميريزم. 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همون کسی که میگیییی تموم زندگیته همونیه که خلق کننده اش خدای بالای سرت . پس تمام زندگی م ...

احسنت كلامت هزاران هزار الماسه. 

گل نازنينم خوبى؟ امروز كى وقت دارى بياى سايت؟

مرسی عزیزم خداروشکر.سمت چپم که درد میکرد خوب شد ولی نقطه نقطه بدنم مدام نبض میزنه و پرش داره.نمیدونم چرا.

امروز راستش وقت ندارم زیاد شاید آخرشب بیام

سلام عزيزم  يگانه جان عزيزم واقعا شرمنده ام كه هيچ كارى نميتونم برات انجام بدم. شرمنده هيچى نم ...

ددشمنت شرمنده😭😭😭😭😭😭😭ببخش من از نصف شب بیمارستان بودم نه صدا دارم نه نفس😭😭😭😭😭😭😭😭

یگانه جان😔اصلا این چند روز دلم راضی نشد یه کلمه برات تایپ کنم،منو ببخش😭💔.میدونم چه رنجیو داری تحم ...

بخدا دیگه دارم میمیرم😭😭😭😭😭😭اخ جیگرم تیکه تیکه شده 

چجوری بجای محمد زندگی کنم😭😭😭😭😭خدا این همه مظلومیتش ندید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چرا بهش فرصت نداد بعد این همه مرد کثیف دارن راحت و سلامت زندگی میکنن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یاااا خداا چی شده بهت😭

گلو و دهنم کلا زخم😭😭😭😭😭😭😭ابم نخوردم الان۴ ۵ روز😭😭😭😭😭😭اصلا صدا ندارم فقط گلوم پر زخم خون😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بدرک همش بدرک

محمدم رفت غریب غریب تنهای تنها

بی کس و کار ۳ماه به دندون کشیدیمش😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بخدا دیگه دارم میمیرم😭😭😭😭😭😭اخ جیگرم تیکه تیکه شده  چجوری بجای محمد زندگی کنم😭😭😭😭😭خد ...

بعضی سوالا جوابی ندارن فقط خود خدا میدونه جوابشو ما بعضی وقتا جز تسلیم شدن در برابر اراده ش هیچچچ کاری از دستمون برنمیاد عزیزم😢😭💔

بخدا دیگه دارم میمیرم😭😭😭😭😭😭اخ جیگرم تیکه تیکه شده  چجوری بجای محمد زندگی کنم😭😭😭😭😭خد ...

دیگه سرنوشته نمیشه تغیرش داد درکت میکنم خدا کمکت کنه حتی محمد الان تو تمام لحظات پیشته و بفکرته اروم باش محمد این حال تورو ببینه ناراحت میشه

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟