2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20865 بازدید | 1150 پست

خواهرای گلم این تاپیک اخرم

اونقدر همه جا تگم کردن گیج و سر در گمم 

خجالت میکشم از همتون اگر یوقت جوابتون ندم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اینجا همه پیاماتون چک میکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11182685/تو-خواهر-عزیزم-به-این-تاپیک-دعوتی?page=3

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهرای گلم این تاپیک اخرم اونقدر همه جا تگم کردن گیج و سر در گمم  خجالت میکشم از همتون اگر ی ...

دوستای گلم پس من این تاپینکو قفل میکنم تا پیام ها یکجا باشه و یگانه اذیت نشه 🤍

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11182685/تو-خواهر-عزیزم-به-این-تاپیک-دعوتی?page=3 به این تاپینک پیام بفرستید

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

دوستای گلم نی نی یارو یکی تگ کنه تاپینگو قفل کنه  هرکار کردم نتونستم قفل کنم    نی نی یارم تگ نمیتونم بکنم ❤

دورت بگردم دستای مهربونت برا همه زحمت هات میبوسم❤😔

خدانکنه عزیزم    کاری نکردم    تو حالت خوب بشه برا من دنیا دنیا ارزش داره