2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20811 بازدید | 1150 پست
دیگه سرنوشته نمیشه تغیرش داد درکت میکنم خدا کمکت کنه حتی محمد الان تو تمام لحظات پیشته و بفکرته اروم ...

ننمیخوام بفکرم باش و پیشم باش😭😭😭😭😭😭😭😭😭اگر بفکرم بود که نمیرفت😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلو و دهنم کلا زخم😭😭😭😭😭😭😭ابم نخوردم الان۴ ۵ روز😭😭😭😭😭😭اصلا صدا ندارم فقط گلوم پر زخم خون ...

الهییی😭😭چه روزایی رو داری میگذرونی یگانه هیچ کدوم از ما هم پیشت نیستیم ولی بخدا دل تک تک ما باهات اصلا از ذهنمون بیرون نمیری کاش یه ذره فقط بتونی به فکر خودت باشی هرچند میدونم میگی نهه نمیخوامم😭😭😭💔💔💔💔💔

ننمیخوام بفکرم باش و پیشم باش😭😭😭😭😭😭😭😭😭اگر بفکرم بود که نمیرفت😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دست خدا بوده دیگه عمرش تمام شده عزیزم محمد اگه بفکرت نبود باهم دیگه 8سال زجر نمی کشیدین

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟
سلام یگانه جونم با تک تک پبامات اشک ریختم و گریه کردم، بمیرم برا دلت،  بمیرم برات ک با این سن ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ترو خدا مگه بمن نگفتی بحق جدم محمدت دعا میکنم مگه نگفتی امام حسین نجاتش میده 

این نجات بود محمدم رفت پرپر شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ترو خدا مگه بمن نگفتی بحق جدم محمدت دعا میکنم مگه نگفتی امام حسین نجاتش می ...

ای خدای من خودت یگانه رو آروم کن کاری از دست هیچ کس برنمیادد خودت یه کاری کن😭😭😭

ننمیخام ۸سال بودنش یکبار یکبار بیاد چشمام باز کن صدام کن😭😭😭😭😭😭بسم

کاری از دستمون بر نمیاد جز دعا برات کنیم پیشتم نیستیم ک  بخدا با تک تک حرفات گریه میکنم فقط خدا میتونه یگانه جونو کمک کنه

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟