2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20811 بازدید | 1150 پست
حتی نیم ساعتم نخوابیدم😭😭😭😭😭😭😭😭همش با مسکن گیج شدم فقط😭😭😭😭😭😭چه گلایه ای بکنم ول کرد و ر ...

یگانه جون..میدونم حرفم تکراریه ولی آقا محمد تو الان پیشته و داره نگات میکنه.. با این فرق که اون سرحال و با حال خوب نشسته اون بالا و به وصال رسیده... با بزرگان و اولیا نشست و برخاست میکنه.. شاید امشب کربلا باشه ،شاید مشهد باشه.. هر جاکه اراده کنه ... ولی این وسط فقط یه چیزی داره ناراحتش میکنه..دیدن تو ،توی این وضعیت... خیلی سخته..خییییلی... میدونم... ولی توکه همه کار براش کردی ،الانم اگه سعی کنی یه کم ارومتر باشی...‌اقا محمدت میاد پیشت.. شک نکن.. بهش فکرکن و مثل همیشه باهاش حرف بزن... ازش بخواه حالا که تو رضایت دادی به رفتنش اونم در عوض توان تحمل این مدت فراق رو بهت بده.. خودش آرومت کنه...

ببخشید که اصلا نمیدونم چجوری میتونم همراهت باشم و کمک حالت باشم... این دفعه به جبران اون همه باری که برام سوره کوثر خوندی. من برات میخونم..امیدوارم خانم فاطمه زهرا و حضرت زینب راه ارامش رو نشونت بدن...

توکل بر خدا ... التماس دعا....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه فعلا بابات نمیاد برو سرخاکش خیلی آروم میشی 

ترو خدا دیگه  این حرف بمن نزنید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چجوری میتونم زنده باشم محمدم زیر پاهام تو خاک باش

ترو خدا دیگه بمن نگید سر خاکش😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

از دیروز دارم فکر میکنم اون بابای نامردش میتونه خودشا ببخشه ؟عذاب وجدان نمیگیره اینهمه بدی کرد؟اصلا ...

ای بگور باباش😭😭😭😭😭😭😭😭محمدم رفت 

خراب بشه دنیا 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭😭😭😭[/QUOTE]

😭� ...

سلام یگانه جونم

با تک تک پبامات اشک ریختم و گریه کردم، بمیرم برا دلت،  بمیرم برات ک با این سن کم چقدر سختی کشیدی،  بخدا هر چی بگی حق داری،  بخدا اصلا نمیدونم چی بگم ک ی کم، اندازه ی سر سورن بتونم بهت تصلی خاطر بدم،  فقط از خدا میخوام ک بهت صبر بده،  ان شاالله ک آقا محمد هم با امام حسین و حضرت عباس همنشین باشه،  بخدا شرمندتم ک کاری از دستم برات بر نمیاد،  شرمندتم ک راهم ازت اینقدر دوره و نمیتونم پیشت باشم،  تو رو خدا،  تو رو ب امام حسین قسم مواظب خودت باش😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
ترو خدا دیگه  این حرف بمن نزنید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چجوری میتونم زنده باشم محمدم زیر پاهام تو ...

😭😭😭😭 یگانه جان نه قادرم و نه حرفی و کلمه ای میاد تو ذهنم که بهت بگم تا فقط ذره ای از غمت را کم‌ کنم و کمی آروم بشی.فقط از خدا میخوام به دلت آرامش بده و صبرت را زیاد کنه و خودش هرجوری که صلاح میدونه مصلحت این کارش را بهت نشون بده.😭😭😭

😭😭😭😭😭😭😭😭

یگانه دو روزه زبونم قفل شده و هیچ حرفی نمیتونم بزنم ...بمیرم برای دلت و رنجی که میکشی ...تو سخت ترین روزای زندگیم تنها دلخوشیم یه خبر خوش از تو بود ...اما حکمت خدا چیز دیگه ای بود....کل دیروز رو فقط با مسکن سرپا موندم و اشکام بند نیومد ... از خواهر نداشته برام عزیزتری...غمت جگرمو سوزونده و قلبم مچاله است از اینکه نمیتونم کاری کنم ...کاش یه روز بتونم بغلت کنم عزیز دلم 

دو روزه که فقط برای آرامشت دلت دعا میکنم از حضرت زینب میخوام کمکت کنه 

چقدر یهو همه چی برام پوچ و بی معنی شد.....اینهمه ختم و دعا و صلوات،پس چرا اتفاق خوبی که باید میوفتاد نیوفتاد....خدایا قربون حکمتت،ولی ما بندهات خیلی ضعیفیم یکم بیشتر هوای دلمونو داشته باش....

آقا محمد،پسری که با تعریفای یگانه جون تو ذهن هممون مثل یه برادر محجوبو مهربون نقش بسته بودی...سفرت به خیر😭 

نتونستی این دنیا خادمی حرم امام حسینو کنی،نگو امام حسین دعوتت کرد تا نزدیک زیارتش کنی،خوشا به سعادتت😭😭😭

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ای بگور باباش😭😭😭😭😭😭😭😭محمدم رفت  خراب بشه دنیا  😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یگانه جان😔اصلا این چند روز دلم راضی نشد یه کلمه برات تایپ کنم،منو ببخش😭💔.میدونم چه رنجیو داری تحمل میکنی الان دلداری دادنت آروم کردنت فقط کار خداست.یگانه فقط حرف بزن،گریه کن،حتی داد بزن.خواهش میکنم توی خودت نریز.بلند بلند برای کسی حرف بزن.ما که شرمنده روی توییم پیشت نیستیم و کاری ازمون برنمیاد ولی اگه کسی رو داری باهاش حرف بزن و گریه کن.میدونم که بهترت میکنه.گرچه بهتر شدن الان برات اهمیت نداره😭.ولی توام خدارو داری یگانه.میدونم نفست،زندگیت،عشقت رفت ولی تو هستی.تو بمون و بجای دوتاتون زندگی کن،بجای محمدت کربلا برو،هرکاری دوست داشت تو بکن.بقول دوستمون تو نمایندشی،پس به جاش نفس بکش و زندگی کن😔