ختم 124000 صلوات به نیت نجات یه جون به اسم محمد نامزد کاربر نازنین 1372 هستند
ممنون میشم شرکت کنید
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا حالم از هرچی دکتر و بیمارستان بهم میخوره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دیشب دیگه خودم رضایت دادم ۲ این ...
چی بگم وقتی میدونم انقدر دلت پر دردی که هیچی ارومت نمیکنه 😭 بابات حرفی نمیزنی ؟
عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب میروی به واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی میخندی با تمام وجود بخند🌸
حتی نیم ساعتم نخوابیدم😭😭😭😭😭😭😭😭همش با مسکن گیج شدم فقط😭😭😭😭😭😭چه گلایه ای بکنم ول کرد و ر ...
مسکن اعتیاد اور انقدر نخور یه ذره اروم بشی از این بی قراری دربیای محمد میاد به خوابت باهات کلی حرف داره مطمعن باش
همش فشارم ۶بود سرم بهم وصل بوده و مسکن تزریقی 😔😔😔😭😭😭
یگانه توروخدا مراقب خودت باش