2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20811 بازدید | 1150 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از دیروز دارم فکر میکنم اون بابای نامردش میتونه خودشا ببخشه ؟عذاب وجدان نمیگیره اینهمه بدی کرد؟اصلا ...

عزیزم کلیه درد خوب شد؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بخدا در حد مرگ حالم بد هرچی میگم به دل نگ ...

یگانه تو از نظر خیلی چیزا از خیلی از ماها جلوتری 

این عشقی که تو تعریف کردی ازش رو من ارزومه فقط یک روز تجربه کنم 

عشقی که توش نامردی و بی وفایی نباشه بخدا می ارزه به کل عمر ادم 

تو ده سال طعم این عشقو چشیدی 

ده سال میدونستی یه نفر هست که به تمام ادمای دنیا ترجیحت میده 

همین یعنی خدا خیلی خیلی دوستت داشت که همچین فرصتی بهت داد 

خدا خیلی دوستت داشت که نزاشت هیچ وقت دلت از کسی که عاشقانه دوست داری زده بشه و ازش بدت بیاد بخاطر بدی هاش

خدا محمدتو پاک بهت داد و پاک ازت گرفت خیلیا هستن مثل شماها اولش با عشق شروع میکنن اما اخرش با نفرت تموم میکنن 

ولی شما با عشق شروع کردید و در نهایته عشق هم تموم کردید که البته تموم نشده الان اقا محمد از هر لحظه بهت نزدیک تره اگه اون موقع کیلومتر ها فاصله داشتید الان هر لحظه همراهته فقط کافیه یکم حالت بهتر بشه و از پریشونی دربیای که متوجه حضورش بشی .

میدونم الان هرچی بگی حق داری ما نمیتونیم الان بگیم گریه نکن شکایت نکن و... چرا تا دلت میخواد حرف بزن اصلا فش بده هرچی ارومت میکنه 

ولی اینو بدون خدا به تو بد نکرد عزیز دلم خدا چیزی رو به تو داد که تو میلیون ها ادم به ینفر شاید بده 

خدا به تو عشق پاکیو داد که این روزا خیلی خیلی کمه .

یگاته مطمئنم یروز متوجه حکمت این اتفاقا و سختی ها میشی 

قربونت برم من💚

ففاطمه دیدی چه بدبخت شدم دیدی محمدم رفت دیدی گفتم قلب محمدم توان نداره دیدی گفتم تموم قفسه سینه ا ...

قربونت برم گلم نمیدونم چی بگم ک از درد و غمت کم بشه از خدا میخام ک دلتو آروم کنه🤲

خیلی بیادتم ولی حیف ک نمیتونم برات کاری کنم منو ببخش عزیزم

همش فشارم ۶بود سرم بهم وصل بوده و مسکن تزریقی 😔😔😔😭😭😭

الهی فدات بشم

اصلا گریه هاتو حرفاتو قورت ندیا خودتو خالی کن عزیزم مگ از دست دادن بهمین راحتیه😔 تا مغز استخوان ادم اتیش میگیره... از خدا میخوام کمکت کنه، میدونی موقع مرگ‌مامانبزرگم من خیلی بیتاب بودم خیلیم بش وابسته بودم تا اومد بخوابم حرفی زد ک دیک اون بیتابیه مث قبل باهام نبود، از خدا برات همچین خوابی رو میخوام.

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
کاش هیچ خانواده ای باعث دلشکستن دو جوون نشن

من خودم خانواده ها مخالفت کردن دلمون شکت نابود شدیم

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟
یگانه تو از نظر خیلی چیزا از خیلی از ماها جلوتری  این عشقی که تو تعریف کردی ازش رو من ارزومه ف ...

خیییلی زیبا گفتی 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

من خودم خانواده ها مخالفت کردن دلمون شکت نابود شدیم

متاسفانه گاهی وقتا خانوائها متوجه یه سری مسایل نیستن    بهم رسیدین ؟

متاسفانه گاهی وقتا خانوائها متوجه یه سری مسایل نیستن    بهم رسیدین ؟

ن نرسیدیم جداشدیم هرچند هنوز دلم پیششه

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟
ن نرسیدیم جداشدیم هرچند هنوز دلم پیششه

😥😥💔

زهرا بخدا من حقم این نبود این همه بدبختی و سختی مگه نگفتین تهش خوب مگه نگفتین تهش درست میشه😭😭😭😭 ...

بمیرم برام عزیزکم یگانه جون🥺🥺 اصلا هنوز باورم نمیشه چنین اتفاقی افتاده ولی همینکه هنوز توی قلبت برات زندس خودش خیلی خوبه و باعث میشه راحت تر بتونی این روزا رو بگذرونی 

درسته تو این دنیا از پیشت رفته ولی مطمن باش هیچوقت تنهات نمیزاره و همه جا پیشته و حتی خیلی جاها بدون اینکه فکرشو کنی هم بهت کمک میکنه(اینو با قطعیت بهت میگم عزیزدلم)

من یه دایی داشتم که اگه الان زنده بود ۲۵ سالش بود ولی خب خدا میخواست مث محمد تو اونو ببره پیشش 

اون داییم خیلی خیلی دوسم داشت و هنوز با اینکه چندین ساله میگذره ولی خیلیی وقتا بهم کمک کرده و کارای غیر ممکنی رو ممکن کرده واسم که دهنم باز مونده اصلا 

یه دفعه که به خوابم اومده بود دستمو گرف بردم جاهایی که اکثرا میرم و بهم گف وقتی تو اینجایی ، من این سمتت کنارت ایستادم و من همیشه واسه تو زندم 

مطمن باش الان اقا محمدم خیلی جاهایی که میری قدم به قدم داره کنارت راه میره و از دنبالت میاد تا ازت مواظبت کنه 

قطعا اونو در جایی خیلی بهتر از این دنیا ملاقات میکنی و به امید اون روز که میبینش سعی کن کم نیاری و زندگی کنی 

یگانه ی عزیزم از خدا میخوام از این به بعد اینقد اتفاقای قشنگی تو زندگیت بیوفته که مرحمی بشه روی زخمت و بازم مطمن باش خود اقا محمد خیلی تو این راه بهت کمک میکنه چون اون تا ابد زندس فقط جسمشه که دیگه نیس

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 من واسطه بهشتی نمیخوام خود خود جهنم میخوام ولی محمدم باش محمد چشماش ...

با خوندن حرفات بغض تو گلوم جمع میشه 

ولی عزیزدلم ناشکری نکن چون خدا خوشش نمیاد، اینطوری حرف نزن قشنگم

تو هنوز نعمت بزرگی مث آغوش مادر داری که خیلیا ازش بی بهره هستن 

مادرت الان تو این حالت ببینه بیچاره ذره ذره آب میشه 🥺

به فکر خودت و اقا محمد نیسی حداقل به فکر مادری که اینا همه سال کنارت بوده باش

گلم حلال کن ناراحت شدی.فقط خواستم یگانه خانم بدونه این روزهای سخت هم میگذره  وقتی یه  مادر ...

عزيزم اين چه حرفيه. 

خدا از صبر حضرت زينب س به شما و مادرتون و بقيه ى داغديده ها عطا كنه و عزيزانتون رو غرق نور و رحمت الهى كنه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم