2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20811 بازدید | 1150 پست

@xasd     بیا اینجا

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ننمیخوام ففط و فقط خودش میخوام😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یگانه رفتی دکتر . دکتر اوضاع حالتو  چی گفت ؟

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یگانه رفتی دکتر . دکتر اوضاع حالتو  چی گفت ؟

بخدا حالم از هرچی دکتر و بیمارستان بهم میخوره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دیشب دیگه خودم رضایت دادم ۲ اینا بود اومدم خونه

چی میگن اروم باش

😭😭😭😭😭😭😭😭من مردم ارامش چی😔😔😔

بخدا حالم از هرچی دکتر و بیمارستان بهم میخوره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دیشب دیگه خودم رضایت دادم ۲ این ...

عزیزمممم هیچ حرفی ندارم برای تسکین دردت 💔💔💔 هیچ حرفی😔😔😔😔

از اون موقع محمدو توی خواب ندیدی 

یخورده اروم باش یخورده بتونی بخابی شاید اومد توی خابت اون وقت شکایتتو بگو بش😔😔😔 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خدا شفاش داد ۵شب دیگه زیر خاک😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😔😔😔😔😔

۱۰ تا التماس دعا، خدا شفاشون بده 

خدا شفاش نداد خدا نجاتش داد از این وضعیت معلق .

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزمممم هیچ حرفی ندارم برای تسکین دردت 💔💔💔 هیچ حرفی😔😔😔😔 از اون موقع محمدو توی خواب ندیدی&nb ...

حتی نیم ساعتم نخوابیدم😭😭😭😭😭😭😭😭همش با مسکن گیج شدم فقط😭😭😭😭😭😭چه گلایه ای بکنم ول کرد و رفت باهاش حرفی ندارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭