2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20811 بازدید | 1150 پست
بخدا دق کردم جون ندارم دارم میمیرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭من سعادتش نمیخوام خودش میخوام😭😭😭😭😭😭😭😭

میفهممت قربون دلت بشم اما اونم خواستش دقیقا عین خواسته تو هست نمیخواد این طوری ببینتت حتی میدونه قلبت ناراحته واسه همین خیلی دوست داره تو حسش کنی ولی از بس غصه داری که نمیتونه باهات ارتباط برقرار کنه

من میدونم ایشون الان چه حالی دارن خیلی خیلی سخته خدا بهشون صبر بده یاد حال خودم پارسال افتادم دوس ...

خیلی سخته خدا رحمتشون کنه روحشون قرین آرامش.

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همون کسی که میگیییی تموم زندگیته همونیه که خلق کننده اش خدای بالای سرت . پس تمام زندگی م ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بخدا در حد مرگ حالم بد

هرچی میگم به دل نگیرید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😍😭😭

خیلی سخته خدا رحمتشون کنه روحشون قرین آرامش.

آره خیلی سخته

من نابود شده بودم

ممنونم

خدا رحمت کنه رفتگان شما رو هم

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
آخی سخته خب  ممنونم زنده باشید

دقیقا

سلامت باشید

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!

من مدتها خواننده خاموش تاپیک هاتون بودم دعا کردم براشون منتظر خوب شدنش بودم ولی حکمت خدا چیز دیگه ای بود یگانه جان منم شریک غمت بدون خیلی گریه کردم 💔

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 
😭😭😭😭😭😭😭😭بخدا دیگه توان ندارم

یگانه جونم محمدت روزهای زیادی با مرگ جنگید و تو خودت آب شدنش رو دیدی, اما نرفت, نرفت و موند تا وقتی که تو گفتی راضیم به رضای خدا😞 عزیزم فرصت زندگی کردن محمدت همینقدر بوده, اون رسالتش رو در زندگی به انجام رسوند و ما از حکمت کار خدا چی میدونیم؟😞 محمدت عزتمند و سربلند رفت, اگه میموند ولی بی عزت میشد تو راضی نبودی مطمینم😞 عزیزم چند صباحی بیشتر توی این دنیای پوچ و بی ارزش نیستیم, اول و آخر هممون میریم به سمت خدا. تو که عاقبت بخیر میشی با دعای محمد و شفاعت اربابش, اون دنیا در بهشت خدا تا ابد با هم خواهید بود. خواهرجون غمت خیلی بزرگه خیلی سنگینه من دو روزه حالم بده تو واقعا حق داری هرچی بگی هرچی شکایت کنی😭😭😭 من ازت نمیخوام آروم باشی‌بگو بریز بیرون دق دلی هاتو😭😭😭 الهی من بمیرم واسه دل تو😭😭😭😭😭😭 

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
ننمیخوام ففط و فقط خودش میخوام😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دعا میکنم خوابی ببینی که تسکین دهنده باشه برات😭😭😭😭😭😭

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

آبجی الهی من بمیرم براااتت  از دیروز ک فهمیدم نمیدونستم چی بگم😭😭شوکه شدم😭یگانه قربونت برم 😭😢😔😔😔😔کاش الان پیشت بودم و بغلت میکردم و تا میتونستم گریه میکردم ای خدا😔😔

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
روزی هزار بار پست تلفن بهم میگفت دوست دارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چجوری یادم میره😭 ...

عزیززممممممممم 😔😔😔😔

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖