2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20812 بازدید | 1150 پست

دوست داشتت اگه نداشت هشت سال پیشت نمیموند اگه نداشت دلش میومد بدون اجازه تو بره اگه نداشت اولین نفر به تو زنگ نمیزد اگه نداشت پشت تلفن قربون صدقت نمیرفت اگه نداشت همین الان همین لحظه به خاطر تو بی تاب نمیشد دلش نمیاد ببینه زجر کشیدنتو واسه همین همش پیشته تا مطمین بشه تو حالت خوب میشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این دنیا برا هیچ کس صفا نداره یگانه  

پس خوش به سعادتش که آنقدر با عزت و احترام و افتخار این دنیا رو ترک کرد

تو الان ده هیچ از هممون جلو تر هستی 

تو الان یه فرشته داری یگانه اینو با همه وجودت درک کن 

قشنگ نیس کسیو داشته باشی که همنشین امام حسین باشه ؟؟؟

دورت بگردم من هرچی هم بگم شاید ذره ای از غم تو کم نکنه ولی به صبور. بودنت ایمان دارم قربونت برم 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
دوست داشتت اگه نداشت هشت سال پیشت نمیموند اگه نداشت دلش میومد بدون اجازه تو بره اگه نداشت اولین نفر ...

بخدا همین الان همین لحظه کنارشه فقط جسمش پیش یگانه نیست ولی روحش هست که ....

چقدر داره غصه میخوره الان که دل یکی یدونش گرفته ؟؟یگانه تو راضی هستی اینجوری ؟؟

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
ا الهی من قربونت برم دردت به جونم یگانه 😭😭 توروخدا مرگ من بی تابی نکن بخدا اقا محمد ناراحت م ...

قربون خودت و كلام زيبا و دلنشينت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
داداش من تصادف کرد 48روز توی کما بود خیلی روزهای سخت ووحشتناکی بود مادرم خیلی خیلی بیتاب بود همین یه ...

عزيزم چقد با حرفات اشك ريختم چقد خودتون و مادرتون لحظات سختى رو پشت سر گذاشتين الهى اجر صبرتون رو بگيريد. 

الهى دعاى حضرت زينب س بدرقه راه زندگيتون باشه. 

قربون دل مادرت. 

الهى خير دو عالم سهم قلب هاى مهربونتون باشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
پس چجوری راضی بود من اینجوری بدبخت و بیتاب بکن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭آینده و زندگیم و سیاه بکن😔😔😔...

قسمـــــته 😔😔😔 قسمت 

نمیشه باهاش مبارزه کرد

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عزيزم چقد با حرفات اشك ريختم چقد خودتون و مادرتون لحظات سختى رو پشت سر گذاشتين الهى اجر صبرتون رو بگ ...

من میدونم ایشون الان چه حالی دارن خیلی خیلی سخته

خدا بهشون صبر بده

یاد حال خودم پارسال افتادم

دوست صمیمیم و کسی که عین داداش برام بود و همکلاسیم بود روز عید فطر تو یه روزی که باد خیلی شدید میومد میره کوهنوردی و متاسفانه همون باد کار خودشو میکنه و دوستم از کوه پرت میشه پایین و به طرز وحشتناکی فوت میکنه

من تا چند ماه نابود بودم

همش گریه میکردم

تو اتاق خودمو حبس کرده بودم

لباس سیاه پوشیده بودم

چقدر این پسر مودب و خوش اخلاق بود

خداشاهده روز قبل فوتش من با اون داشتم فوتبال بازی میکردم

چقدر همه مسخرش میکردن

منم که تو اون اوضاع عصبی بودم با تمام عوامل مدرسه و بچه های دیگه کلاس درگیری پیدا کردم و فقط داد میزدم و گریه میکردم....

دستام میلرزید صدام میلرزید 

اون یه رفیق واقعی برام بود

اون یه دوست عالی بود

و من دیگه تصمیم گرفتم تا آخر عمرم هیچ رفیقی رو نداشته باشم

چون رفیق فقط اون بود

نمیدونستم اینطور میشه

اون یه پسر عالی بود...

و من دیگه بعد اون اتفاقات هیچ وقت حال و وضع خوشی نداشتم

امسال عید فطر هم که اولین سالگردش بود...

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
عزيزم چقد با حرفات اشك ريختم چقد خودتون و مادرتون لحظات سختى رو پشت سر گذاشتين الهى اجر صبرتون رو بگ ...

گلم حلال کن ناراحت شدی.فقط خواستم یگانه خانم بدونه این روزهای سخت هم میگذره  وقتی یه  مادر تسلیم رضای پروردگار میشه یگانه خانم هم میتونه خداکمکش میکنه کنار میان با این غم بزرگ درسته فراموش نمیشه ولی صبر و تحملش هم خدا عطا میکنه.

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

دوست داشتت اگه نداشت هشت سال پیشت نمیموند اگه نداشت دلش میومد بدون اجازه تو بره اگه نداشت اولین نفر ...

نمیشه بخداا دیگه حال من خوب نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭من تا قیامت باور نمیکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭۳ماه تموم با چنگ و دندون و من رفیقش نگهش داشتیم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭این حقمون نبود😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

این دنیا برا هیچ کس صفا نداره یگانه   پس خوش به سعادتش که آنقدر با عزت و احترام و افتخار این د ...

بخدا دق کردم جون ندارم دارم میمیرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭من سعادتش نمیخوام خودش میخوام😭😭😭😭😭😭😭😭

نمیشه بخداا دیگه حال من خوب نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭من تا قیامت باور نمیکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭۳ماه ت ...

الهی بمیرمم براتتت کاش خودش بیاد به خوابت بگه بهت راضی به درد کشیدنت نیستممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

رراست میگه تموم تموم تموم زندگیم بود😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 میدونی تموم زندگیت ب ...

همون کسی که میگیییی تموم زندگیته همونیه که خلق کننده اش خدای بالای سرت .

پس تمام زندگی ما خدا ست . نه بنده اش . اگه ما قرار باشه خودمونو محدود به بنده ی خدا بیبینیم  با انسان مرده فرقی نداریم . خودت گفتی وقتی از همه ی  مردای عالم متنفر بودی اون خدا بود که محمدو سر راهت قرار داد تا بهت بفهمونه هنوز مردایی هستن که تو بتونی بهشون اعتماد کنی خدا با قرار دادن محمد خواست بهت درس زندگی بده خواست به واسطه ی محمدت با کسای دیگه ای اشنا بشی و دنیا را یه جور دیگه ببینی   پس یگانه . هر چند سخت بلند شو و اون دل پر از غمو رها کن   تمام عزیزانی که تو این سایت هستند تمامشون غم از دست دادن عزیزو چشیدن پس تو نه اولیشی نه اخریش  

یادت باشه    هرگز اقیانوس ارام از کسی ناخدای قهرمان نمیسازه 

پس تو این اقیانوس پر تلاتم زندگیت بلندشو   بلندشو به خاطر محمدت که خوشحالی تو  خوشبختی تو خندیدن تو براش بهترین ارزو. بلندشو به خاطر بچه های  سایت که خندیدن تو براشون بهترین حال خوب   بلندشو به خاطر مادرت که با دیدن حال تو ذره ذره اب شد بلند شو به خاطر کسایی که دوست دارن     یگانه با غمو غصه ناراحتی مشکلی حل نمیشه هیچچ تازه بدترم میشه   به این باور برس محمدت با رفتنش جاودانه شد وبه ارامش رسید و اینم بدون مرگ پایان زندگی نیست شروع یه زندگی بهتر و خییلی عالی تره  روزی ماهم  دنیای ابدی راه پیدا میکنیم  پس بهتر نیست تو این لحظات باقیه عمرمون به جای ناراحتی و غصه بلندشیم و زیبا زندگی کنیم؟ پس بلندشو  و قهرمان زندگی خودت شو .

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸