2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20812 بازدید | 1150 پست
بخدا همه دنیاش من نبودم همیشه میگفت تو عشق دومی اولیش برام امام حسین ها  حسود نباش😭😭😭😭😭😭 ...

الان هم به خدا شهید محسوب میشه قرار نیست حتما تو این دنیا اسم شهید رو کسی باشه 

مهم خدا هست که درجه شهادت به کسی بده که مطمنم آنقدر آقا محمد دلش پاک بود که دست کمی از یک شهید نداره 

بی دلیل این همه چله قرآن و صلوات برا کسی خونده نمیشه 

آقا محمد فقط جسمش پیشت نیست روحش پیشته دورت بگردم هر لحظه کنارته ... تو که راضی شدی به اینکه بیشتر از این زجر نکشه پس راضی باش ب رضای خدا 

کسی که این دنیا رو ترک می کنه در حقیقت از اینجا نرفته او هنوز در دل و خاطر ما زنده هست و به حیات خودش ادامه میده 

پس بدون کنارت هست حتی همین الان و بیشتر از قبل ...

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
ممنون مهربونم 

میدونم یگانه خواسته زیادی ازت دارم خیلی زیاد ولی اگر حتی ذره ای یک کدوم از ماها برات عزیز هستیم با خودت اینجور نکن 

تسلیم حکمت و صلاح خدا باش که ما هممون تو زندگی تسلیم امر و حکمت خدا هستیم 

بشین باهاش صحبت کن مطمن باش تک تک حرفات رو می‌شنوه و پیش امام حسین سفارشت رو می‌کنه 

بشین با ماها صحبت کن دلت آروم بگیره فقط من نبینم غم تورو 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا همه دنیاش من نبودم همیشه میگفت تو عشق دومی اولیش برام امام حسین ها  حسود نباش😭😭😭😭😭😭 ...

به آرزوش رسید الان مهمون امام حسینه هم تو این دنیا براش دعوت نامه فرستاده بود هم الان خودش شخصا رفته استقبالش 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بخدا من شرمنده تک تکتون ولی جیگرم اتیش گرفته خون خوردم لحظه به لحظه ۳روز مردم جون دادم😭😭😭😭😭 ...

عزیزم دنیا همیشه به کام ما نیست قشنگم این خاصیت دنیاست 😔میشه مگه ما چاره ای جز صبر دربرابر تقدیر خدا داریم ؟ دلم میسوزه که توی این غم تنهایی کاش میشد همه ما الان کنارت باشیم ولی نمیشه عزیزم بشو همون دختری که آقا محمد میخواست من نمیدونم چطور ولی قطعا چیزایی توی این چند سال ما بین خودتون بوده پس به خواسته اش عمل کن . به عقل من حقیر فقط همین رسید💔

میدونم یگانه خواسته زیادی ازت دارم خیلی زیاد ولی اگر حتی ذره ای یک کدوم از ماها برات عزیز هستیم با خ ...

تسلیم شدم اون روز که گفتم نمیخوام زجر بکشه 

دکترش شخصا ۱۰روز قبل بمن گفت خودت اماده کن محمد اخرش

بخاطر همین اون هفته شنبه اون حرفا رو به خواهرم فکر زیبا گفتم 

همون یکشنبه بمن گفت دکترش ۵غروب که محمد دیگه نفس نمیتونه بکشه پوستش کبود کبود ترو خدا راضی شو بره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭گفتم بخدا من راضی ام برضای خدا نه زحر کشیدنش ولی چرا خدا یبار با دل من راه نیومد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا نکن خوااری بخدا مردم دیگه تموم تمومم😭😭😭😭😭😭😭😭

غم تو غم منم هست کاش میتونستم یه ذره آرومت کنم آخه چی کار کنم آروم بشی کاری از دستم برنمیاد هیچ کاری نمیتونم بکنمممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تسلیم شدم اون روز که گفتم نمیخوام زجر بکشه  دکترش شخصا ۱۰روز قبل بمن گفت خودت اماده کن محمد اخ ...

الهیی😭😭😭😭😭 ببین چقدر دوست داشته که تا اجازه ندادی نرفته پیش امامش😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تسلیم شدم اون روز که گفتم نمیخوام زجر بکشه  دکترش شخصا ۱۰روز قبل بمن گفت خودت اماده کن محمد اخ ...

قربونت برم صلاح خدا در این بوده هرچی بگی حق داری ولی مگه ما از صلاح و مصلحت خدا خبر داریم ؟؟

یگانه تو خیلی قوی هستی مهربونم زودتر همون خواهر قشنگ من شو  من تحمل ندارم ناراحتیت رو ببینمااااااا

عزیزم دنیا همیشه به کام ما نیست قشنگم این خاصیت دنیاست 😔میشه مگه ما چاره ای جز صبر دربرابر تقدیر خد ...

روزی هزار بار پست تلفن بهم میگفت دوست دارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چجوری یادم میره😭😭😭😭😭😭😭😭😭حدیث شبنم نگین همشون محمدم دیدن ثورتش عین  ماه میموند

پوست صورتش عین برف بود چشماش خاص ترین رنگ دنیا بود

خدا حتی بمن فرصت نداد یبار دستاش بگیرم😭😭😭😭😭😭

قربونت برم صلاح خدا در این بوده هرچی بگی حق داری ولی مگه ما از صلاح و مصلحت خدا خبر داریم ؟؟ یگانه ...

بخدا مردم 

چیشد خدا برا همه خواست یدونه همدم من مرد من پناه من زورش اومد بمون کنارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

قربونت برم هرچی دوست داری بگو خودتو سبک کن 

اگر چهرش به ماه شباهت نداشت که عمر با عزت نداشت 

اگر شباهت نداشت الان جاش خوب نبود الان همنشین امام حسین نبود ... قربونت برم تو راضی شدی به رضای خدا پس بی تابی نکن دلش بگیره به جاش براش قرآن بخون که هم خودت آروم بشی هم آقا محمد