2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20811 بازدید | 1150 پست
بخدا قلبم هزار تیکه است  همش میگم یا فاطمه ی زهرا من چجوری شنیدم محمدم مرده هنوز زندم چجوری ا ...

بمیرم الهی بمیرم برا دلت 😔😔😔

فدای چشمات بشم توروخدا آروم باش هممون یه روزی میریم هیچ کدوم موندگار نیستیم هیچ کس از فردای خودش خبر نداره 

خدا تورو سخت امتحان کرده ولی می‌دونم از پسش بر میای تو خیلی صبوری می‌دونم تو این امتحان سخت موفق میشی و خدا بهترین رو جلو پات می‌ذاره

توروخدا مرگ من آروم باش نمیگم گریه نکن 

بشین هرچی دوست داری گریه کن سبک بشی من خودم دو روز گریه کردم تا دیشب که باشوعرم رفتیم حرم و اشک ریختم و التماس امام رضا کردم به دلت نگاه کنه صبور ترت کنه 

فقط بی تابی نکن قشنگم خدا بزرگه 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
الهی بمیرم برا دلت قربونت برم بی تابی نکن  براش قرآن بخون براش دعا کن که هم دل خودت آروم بگیره ...

نیستم بخدا من طاقت ندارم

توانایی بدون محمد بودن ندارم

قبل محمد یادم نمیاد😭😭😭😭😭😭😭بلد نیستم بدون محمد بودن😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدا طاقت نداشت خوشی منم ببینه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جیگرم اتیش گرفته این همه خدا صدا زدم خدا من فقط محمد دارم خدا من پناهی ندارم خدا من هیچکس ندارم ...

من قربون بی کسیت بشمم فدای قلب شکستت بشمم که هرچی بگی حق داری بگی بگو قربونت بشممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نمیخوام اروم باش مگه کنار من اروم نبود مگه نمیگفت تو جواهر زندگی منی تو طلا نیستی که ۸سال موندی د ...

ما هممون اینجا هستیم هرچی بگی می‌شنویم 

هیچی تو خودت نذار همه رو بریز بیرون و به ما بگو 

خدا منو لعنت کنه که پیشت نیستم آرومت کنم 

دورت بگردم بهتر از این نبود بمونه این همه زجر بکشه ؟؟

راضی بودی بمونه ولی زجر بکشه ؟

از کجا معلوم که اگر حتی به هوش هم اومده بود سلامتی کاملش رو بدست آورده بود ؟ 

مطمن باش هیچ چیز خدا بی حکمت نیست یگانه راضی باش به رضای خدا 

هممون تو زندگی به یه طریقی امتحان شدیم که باورمون هم نمی‌شده همچین چیزی سرمون بیاد 

ولی من به تو ایمان دارم تو خیلی زود کنار میای تو صبوری دختر 

بمیرم الهی بمیرم برا دلت 😔😔😔 فدای چشمات بشم توروخدا آروم باش هممون یه روزی میریم هیچ کدوم موندگا ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دل صبور تنها به چه دردی میخوره

بس دیگه من دیگه بسمه

خدا تا کجا میخواد زجرم بده

من دیگه کشش ندارم

کاش همون شب منم میبرد

اون شب صبح نمیکردم

اونشب نمیدیدم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سپیده مگه تو نگفتی امام حسین دعوتش کرده هیچیش نمیشع

میخواد برع نوکری اربابش

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دل صبور تنها به چه دردی میخوره بس دیگه من دیگه بسمه خدا تا ک ...

بمیرم الهی 😔😔😔 من شرمندتم یگانه 😔😔

الان هم رفته نوکری امام حسین رو بکنه قربونت برم 

تو تنها نیستی حتی اگر یک روز مونده باشه به مرگ من ، خودم به شخصه کنارتم می‌دونم هیچ کس شاید برات جای آقا محمد رو تو زندگیت نگیره ولی صبور باش 

هرچی دوست داری بگو من می‌شنوم 

بمیرم الهی 😔😔😔 من شرمندتم یگانه 😔😔 الان هم رفته نوکری امام حسین رو بکنه قربونت برم  تو ت ...

ععزیزمی بخدا ثانیه به ثانیه اینجا پیاماتون دیدم

دیدم چجوری همتون زجه زدید و واقعا مرده بودم تا اون ساعت که خبر دادم محمدم پر کشید

الانم همش گیجم اونقدر جیغ زدم و گریه کردم نفس ندارم

مسکن فلجم کرده

اونقدر سرم و مسکن زدن بهم شدم ۲۰۰کیلو ابم نمیتونم بخورم دیگه دیشب اونقدر سلیطه بازی در اوردم رضایت دادم اومدم خونه

اصلا کنترلی رو ذهنم ندارم😭😭😭😭😭😭

دورت بگردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یگانه مگه نمیگی سه ماه زجر کشید ؟؟ 

مگه نمیگی روحش اونجا بود جسمش اینجا ؟؟

مگه نمیگی کلی دستگاه بهش وصل بود ؟؟

چرا داری الان بی تابی می‌کنی که بیشتر زجر بکشه قربونت برم 

همین الآنم همه دنیاش تو هستی پس آروم باش 

بی تابی نکن خواهرجون 

ععزیزمی بخدا ثانیه به ثانیه اینجا پیاماتون دیدم دیدم چجوری همتون زجه زدید و واقعا مرده بودم تا اون ...

بمیزم الهی برات 😔 

امیدوارم به حق همین روز عزیز که میلاد امام غریبمون هست خودش دستت رو بگیره آرومت کنه خودش بهت نگاه کنه 😔

یگانه مگه نمیگی سه ماه زجر کشید ؟؟  مگه نمیگی روحش اونجا بود جسمش اینجا ؟؟ مگه نمیگی کلی دستگ ...

بخدا همه دنیاش من نبودم همیشه میگفت تو عشق دومی اولیش برام امام حسین ها 

حسود نباش😭😭😭😭😭😭😭😭بمیرم چقدر زجرش دادن اونقدر تو مرز کار میکرد بدنش تیر خورده بود چقدر دوست داشت همون جا برمیگشت و کار میکرد و شهید میشد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ععزیزمی بخدا ثانیه به ثانیه اینجا پیاماتون دیدم دیدم چجوری همتون زجه زدید و واقعا مرده بودم تا اون ...

یگانه بمیرم نبینم غمتو من هنوز هضمش نکردمم دردت به جونم ببین تو چی میکشیی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭