2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20811 بازدید | 1150 پست
کاش حداقل یکیمون پیشش بود 😔😔😭😭😭😭😭😔😔😔😭😭😭😔😔😔😔😔 از دیروز بیمارستانههههه💔💔💔💔💔💔

کاش

روزای سخت که تموم شد میزنم روشونه خدا و میگم : جنبه رو حال کردی ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

يگانه جان اگه دوست داري اجازه ميدي بگو يكي از بچه ها بياد پيشت 

هركاري كه فكر ميكني ما ميتونيم انجام بديم بگو عزيزم شايد بتونيم بيشتر كنارت باشيم 

ماهمه تورو مثل خواهرمون ميدونيم 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
بچه ها من تک تک پیام هاتون خوندم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 اصلا حرص نخورید هرکس هر ...

الهی بمیرممممممممممممممم براتتتتتتت الهی همه دردات بیاد به جون مننننن نبینم غمتو یگانه آبجی قشنگمممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 توروخدا تو خودت نریز توروخدا حرف بزن گریه کن دردت به جونم بمیرم براتتت کاش پیشت بودمم کاش همه دردات میومد واسه منننن😭😭😭😭😭 خواهر عزیزتر از جونممم😭😭😭😭😭😭😭 من از دیروز مردم و زنده شدمممم هزار بارررر

بچه ها من تک تک پیام هاتون خوندم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 اصلا حرص نخورید هرکس هر ...

قربون دل شکستت بشم دورت بگردم فدای دردهای تو سینت

چرا پیشت نیسیم اخه🥺🥺🥺

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته

یگانه کجایی تهرانی؟؟؟ 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

خواهرجون کاش میشد کنارت بودم😔😔😔😔 بدون که دلم باهاته و بیادتم😔😔😔😔

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

سلام خواهر جون کاش نزدیکت بودیم 😔

خدا خودش به حق دل امام حسین که همه بچه هاش و عزیزاش رو ناجوانمردانه شهید کردند به دلت آرامش بده و سلامت باشی و حالت زودتر خوب خوب بشه و آرووووم بشی🙏🙏🙏🙏 

برای آرامش دلت پنج مرتبه آیه الکرسی میخونم عزیزم هدیه به امام زمان عزیزمون خودش دلت رو آروم کنه ان شاالله😢

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

محمدت هیچ جا نرفت همیشه پیشته 🥺حتی الان ،مطمئن باش کنارته ولت نمیکنه

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

بهتر مثبت فکر کنیم بخدا مرگ پایان زندگی نیست   بخدا اگه اقا محمدم خوب میشد بازم ازدواجشون با موانع مواجه میشد   چون لااقل برا ازدواج احتیاج دارن به پشتوانه ای به اسم پدر  که دوتاشون بی بهره بودن        مهم اینکه پایان زندگی یگانه با همه سختی هاش زیبا تموم میشه  

پس خواهش میکنم خودتوتو کنترل کنید دوستای گلم  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

😔 یگانه خیلی بفکرتم زود خوب شو

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
از حال یگانه خبردارشدین یاخودش اومد لایکم کنید لطفا دوستان😢

باشه گلم

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸