2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20811 بازدید | 1150 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها من تک تک پیام هاتون خوندم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اصلا حرص نخورید

هرکس هرچی گفت بفدای سرتون😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

محمدم رفت و من مردم دیگه

حالا هر کی هرچی بگه مهم نیست😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خودمم بیمارستانم 

اوضاعم مشخص بشه میام😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها من تک تک پیام هاتون خوندم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 اصلا حرص نخورید هرکس هر ...

ووای الهی بمیرم برات  کاشکی پیشت بودم بغلت میکردم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها من تک تک پیام هاتون خوندم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 اصلا حرص نخورید هرکس هر ...

الهی من بمیرم برااااااااااات دردت به جونم  😭😭😭😭😭 دورت بگردم خواهرم  

آروم باش فدات بشم تو تنها نیستی تو اول از همه خدا رو داری بعدم ماها رو 

فقط آرامش خودت رو حفظ کن ...

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
سلام و عرض ادب.نی نی یار عزیز حتما اطلاع دارید چی شده.یگانه جان حالش خوش نیست و درخواست کرده کسی توی ...

تاپیک حذف هم امروز قفله 

وگرنه لینک تاپیک رو میذاشتیم حذف بشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

کاشکی میتونستم تو بغل یکی گریه کنم بغض گلومو گرفته 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزم🥺🥺🥺

فدای دل مهربونت بشم من 😔😔😔😔😔 

ان‌شاءالله زود حالت خوب بشه 

هر چند کاری از دستمون بر نمیاد ولی کنارت هستیم همیشه 

عزیزم یگانه باید با این واقعیت تلخ روبه رو بشه اینکه نه تسلیت بگیم و نه حرفی از رفتن محمد زده بشه بر ...

بله عزیزم حق شماست 

عزیزم یگانه باید با این واقعیت تلخ روبه رو بشه اینکه نه تسلیت بگیم و نه حرفی از رفتن محمد زده بشه بر ...

حالا اینی که شما هم میگی میشه بعد چند روز که حالش بهتر شد باشه کم کم بپذیره این واقعیت رو 

الان حالش خوب نیست بهتره به خواستش احترام بذاریم 

قربونت عزیزم

منظورم اينه پيامي كه شما توش نوشتي تسليت بهش نگن اول و شروع براي ذكر و صلواته 

خب اكثرا تا انتهاشو نميخونن ازش رد ميشن

شما يك متن ديگه مختصر بنويس و بجاي اون متن كه اولش صلوات داره بزارش تو همين تاپيك خودت تا همه بخوننش،تو سايت از اين مدل پيام هاي ذكر و صلوات زياد گذاشته ميشه خيليا به تصور اينكه مثل هميشه است ردش ميكنن درست نميخونن كه به انتهاش برسن و منظور شما و يگانه رو براي تسليت نگفتن متوجه بشن،نيازي نيست تاپيك جديد بزني اينجوري مديريت براي شمام سخت ميشه و بدتر بچه ها چند دسته ميشن و ي عده بي خبر ميمونن ميرن سراغ تاپيك خودش

متوجه منظورم شدي گلم؟

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

😔😔😔😔😔😔بمیرم برای حال دلت یگانع 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بیا اینجا  یگانه ام انلاینه    @xasd  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
منظورم اينه پيامي كه شما توش نوشتي تسليت بهش نگن اول و شروع براي ذكر و صلواته  خب اكثرا تا انت ...

اره عزیزم متوجه شدم ولی دیگه یگانه اومد سایت و همه پیامارو خوند مهم نیست دیگه  گلم

کاش حداقل یکیمون پیشش بود 😔😔😭😭😭😭😭😔😔😔😭😭😭😔😔😔😔😔 از دیروز بیمارستانههههه💔💔💔💔💔💔