2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20811 بازدید | 1150 پست

این صلوات هارو به نیابت از امام زمان تقدیم میکنیم به مادر عزیزمون حضرت فاطمه ی زهرا و امام رضا امام حسین و امام حسن  ع       

انشالله با دعای این بزرگواران دل یگانه جان اروم بشه  هم روح اقا محمد در ارامش باشه

اصلا به یگانه تسلیت نگید  چون به گفته ی خود یگانه محمد هنوز براش زندس 

دوستای گلم توجه کنید   

حرفایی مثل 

غم اخرت باشه 

روحشون شاد 

تسلیت میگم

و هررر حرفی که از این قبیل خواهشا نگید      تمام این حرفا در خواست خود یگانه هست پس خواهشا حواستون باشه دوستای خوبم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ولی چه فایده عزیزم اینا همه تلاش کردیم کسی حرفی نزنه یه سریا انگار زبون ادم حالیشون نمیشه اخر کار خو ...

نمیذارم دیگه بگن مدام دارم چک میکنم اگر پیام بذارن میگم پاک کنن 

از دیشب تا حالا کاملا بدنم بی جون شده 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام و عرض ادب.نی نی یار عزیز حتما اطلاع دارید چی شده.یگانه جان حالش خوش نیست و درخواست کرده کسی توی تاپیکاش چیزی نگه بازم یه عده تسلیت گفتن بهش.اگر ممکنه لطفا تاپیک آخر یگانه رو حذف کنید نیاد ببینه چون واقعا حالش خوب نیست.بی نهایت ممنونم🙏🙏🌷🌷

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

@نی_نی_یار_پنج  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11182685/تو-خواهر-عزیزم-به-این-تاپیک-دعوتی

نمیذارم دیگه بگن مدام دارم چک میکنم اگر پیام بذارن میگم پاک کنن  از دیشب تا حالا کاملا بدنم بی ...

مرسییی عزیز مهربونم خدا خیرت بده  

منم دیگه جونی تو بدنم نیست    

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

چرا بعضیا نسجیده حرف میزنند ؟؟؟؟؟گلم ما تمام تلاشمونو داریم میکنیم حال روحی یگانه بدتر نشه چون خودش ...

والا صلواتم کاری نمیکنه اگه شما میدونید بگوید تاماهم برای مردمون کاری کنیم یه برادرم رفته رومین برای اونم یه کاری کنیم 

مراقبم نگران نباشید 🙏😭

قربونت عزیزم

مراقبم نگران نباشید 🙏😭

عزیزم درخواست دوستی دادی ولی سایت نمیاره تایید بزنم  من بهت در خواست میدم شما تایید بزن 

سلام و عرض ادب.نی نی یار عزیز حتما اطلاع دارید چی شده.یگانه جان حالش خوش نیست و درخواست کرده کسی توی ...

سلام عزیزم لینک تاپیکی که گذاشتید برای یگانه نیست استارتر شخص دیگه ای هست

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام عزیزم لینک تاپیکی که گذاشتید برای یگانه نیست استارتر شخص دیگه ای هست

عزیزم اسم کاربریش نازنین هست ولی اصلیش یگانه هست 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
باشه عزیزم 

چون شما در خواست دادی من میزنم میگه قبلا کاربر مورد نظر در خواست داده  

عزیزم اسم کاربریش نازنین هست ولی اصلیش یگانه هست 

عزیزم مثل اینکه سایت درست شد درخواستتو قبول کردم گلم