2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20811 بازدید | 1150 پست
درسته یگانه رو ندیدم ولی خیلی بهش احساس نزدیکی دارم،از دیروز انگار یه چیزی روی قلبم سنگینی میکنه،حتی ...

من دیشب تا صبح ده بار بیدار شدم و هربار متوجه میشدم که داشتم خواب یگانه رو میبینم😭😭😭  خواب خبری که شنیدم و....😭😭😭😭 

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
بچه ها من تک تک پیام هاتون خوندم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 اصلا حرص نخورید هرکس هر ...

حقیقتا نمی‌دونم چی بگم ....میدونمم هرچی بگم بازم نمیتونم دردی از دردات کم کنم

فقط از خدا میخام ب دلت آرامش بده عزیزم 

غم سنگینیه ولی ب این فک کن راهیه ک باید همه بریم،دیر یا زود!

مطمین باش آقا امام حسین دستشو گرفته و شفاعت شده ایشونه

مطمینا اینطوری براشون بهتر و راحت تر بوده گلم

از خدا میخام صبر عظیمی ب دلت راه بده

بازم حکمتتو شکر خدا 🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قطعا اقا محمد جاشون بهتره و خودش مایل بود بره ولی منتظر رضایت یگانه اش بود، یگانه غمی ک توی دلته خیلی سخت و بزرگه و شاید ما نتونیم درک کنیم ولی اینو بدون از دیروز خیلی ب یادت هستیم و با غمت خیلی خیلی ناراحت شدیم تو تنها نیستی درسته خواهر نداری ولی اینجا کلی خواهر دورت جمع شدیم درسته هیچ کدوم ما جای ایشون رو برات نمیتونیم پر کنیم عشق شما خیلی پاک و ستودنی بود ولی هروقت دلت گرف نیاز داشتی ما گوش شنواییم حرفاتو درددل هاتو بشنویم عزیزدلم هممون پیشتیم❤️

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
نه عزیزم  

سلام گلم يگانه جان پيام دادن گفتن به دوستان بگم نگران نباشن. 

يگانه جان قلبشون اذيته بيمارستان بسترى هستن. 

گلم گفتن پياماى دوستان خوندم نگران دوستان بودن كه اينقد حالشون بد بود با اينكه حال خودش خيلى بد هست. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام گلم يگانه جان پيام دادن گفتن به دوستان بگم نگران نباشن.  يگانه جان قلبشون اذيته بيمارستان ...

فدای دل مهربونش 😔 حتی تو این شرایط هم به فکر ما هست 

خدایا نمیدونم چی بگم فقط خودت پناهش باش 😔

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
بچه ها من تک تک پیام هاتون خوندم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 اصلا حرص نخورید هرکس هر ...

عزیز دلم یگانه جان ان شاءالله سلامت وروبه راه ببینیمت،گلم هر وقت احتیاج داشتی میتونی رو من به عنوان خواهر حساب کنی،هرلحظه،هر جا بگی میام پیشت😔

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود😔تا دلم، باز دلم،باز دلم دل بشود💙

این دومین خبر بدیه که امروز شنیدم و قلبم هزار تکه شد...امروز صبح خبر فوت دوست همسرم‌(که اسمشون محمد بود) رو شنیدم و الانم متوجه شدم که اقا محمد یگانه هم آسمانی شده...

نمیدونم چی بگم از صبح‌تو شوکم.حالم بده حتی یه لقمه از گلوم پایین نرفته😔

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
وای چی شده من الان اومدم سر گوشی چرا کسی ب من چیزی نگفت چرا منا صدا نزد کسی قلبم داره وایمیسه

چرا عزیزم فکر زیبا صدات زد   ببخش عزیزم من خودم حالم خییلی خوب نبود من فک کردم متوجه شدی وگرنه بهت میگفتم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

فدای قلب مهربونت بشم،کاش نزدیکت بودم میومدم پیشت،،هروقت هرجا توی زندگیت نیاز به یه هم صحبت داشتی روی من حساب کن، از خدا می خوام به دل مهربونت صبر زیاد بده،همیشه به یادت میمونم یگانه ی عزیزم

خدایااا واقعا نمیدونم چی بگم🥺🥺🥺🥺🥺🥺 خیلیی سختههه 

خدا به داد یگانه برسه 

کاش خدا اونو میبخشیدش به یگانه🥺🥺🥺🥺

اصلا قلبم تیکه تیکه شد برا یگانه با خوندن این خبر 

خدا خودش بهش کمک کنه و به دلش آرامش بده😔

خدایااا واقعا نمیدونم چی بگم🥺🥺🥺🥺🥺🥺 خیلیی سختههه  خدا به داد یگانه برسه  کاش خدا او ...

دیگه عزیزم اتفاقیه که افتاده بهتر یاد گذشته نکنیم که کاشکی اینطوری میشد کاشکی اونطوری میشد  گفتن اینا هیچچ  فایده ای نداره منوتو از حکمت خدا سر درنمیاریم پس بهتر ای کاش هارو رها کنیم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

براش دعا كنيد دلش آروم بشه يگانه اينقد نگران شما بود ميگفت براى حاجت دوستم دعا كنيد. 

بمیرم واسه یگانه ی روز خوش ندید اخه چطور میخاد تحمل کنه این دردو چرا اخرش اینطور شد حقشون نبود بخدا جوون عین دسته گل پرپر بشه😭😭