2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20819 بازدید | 1150 پست
حداقل سه نفر از ماها پیشش بودیم خوب بود براااش 

کاش بهش نزدیک بودم هرجور شده بود میرفتم پیشش 

ولی کیلومترها فاصله دارم ازش 

خدایا نمیدونم چی بگم خیلی حالم خرابه کاش امشب نیومده بودم سایت 😭😭😭😭😭

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا وقتی یگانه راضی شد ب مصلحت خدا محمد اقا رفت انگار منتظر رضایت یگانه بود الهی بگردم😭😭😭

وقتی به این فکر میکنم جیگرم کباب میشه چقدر دل دوتاشون پاک بود چقدر عشقشون قشنگ بود که تا راضی نشد نرفت 😭😭😭

استارتر بعد از اينكه بچه هاي تاپيك يگانه مطلع شدن اگه صلاح ميدونين اين تاپيك حذف كنين شايد بياد حتي بعدها بخونه و بهم بريزه 

همه هماهنگ باشيم كه بعد از برگشت يگانه چه كار كنيم و بعد اين تاپيك حذف بشه 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
وقتی به این فکر میکنم جیگرم کباب میشه چقدر دل دوتاشون پاک بود چقدر عشقشون قشنگ بود که تا راضی نشد نر ...

وای اره واقعا

کبابم براشون

یگانه موند و دنیای بی محمد

ای وااااای. منم دنیای بی محمدمو تجربه کردم. البته محمد من داداشم بود.دنیا خیلی تیره و تار و دردناکه

بمیرم برای دل یگانه😔😔😭😭😭

چشم به راه...
ب نیت ارامش دل یگانه هر کی هر چند تا میتونه براش والعصر بخونه

اره حتما برا صبور شدنش حتما بخونید منم شروع میکنم میخونم 

غمت منو مچاله کرد با خودت چه کرد😭😭😭

چه غمی بود 

چه بلایی بود 

چه حکمتی بود😭😭😭😭

تمام وجودم زار میزنه برات 😭😭😭

عزیزم اگه شد این تاپیکو یجوری حذف کن نبینه یگانه😭😭😭

ما اینجوری سوختیم ببین تو چیشدی😭😭

آفرين

میدونی دقیق خونشون کجاست

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

وووای بچه ها بخدا منم مثل شما حالم اصلا خوب نیست بخدا به دل تکتکون حق میدم که چقدر ناراحتید ولی بچه ها یه درصد احتما بدید یگانه پیاماتونو بخونه بخدا نابود میشه   من خودم از گریه چشام تار میبینه با پیاما شما باز اشکم تازه شد 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بهتر مثبت فکر کنیم بخدا مرگ پایان زندگی نیست   بخدا اگه اقا محمدم خوب میشد بازم ازدواجشون با موانع مواجه میشد   چون لااقل برا ازدواج احتیاج دارن به پشتوانه ای به اسم پدر  که دوتاشون بی بهره بودن        مهم اینکه پایان زندگی یگانه با همه سختی هاش زیبا تموم میشه  

پس خواهش میکنم خودتوتو کنترل کنید دوستای گلم  

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸