2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20819 بازدید | 1150 پست
وووای بچه ها بخدا منم مثل شما حالم اصلا خوب نیست بخدا به دل تکتکون حق میدم که چقدر ناراحتید ولی بچه ...

عزیزم بهتره ب وقتش این تاپیکو بترکونیم

😪

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته

سلام من خواننده خاموش بودم و هرروز پیگیر حال محمد آقاخیلی متاثرشدم ...روحش شاد...فقط اومدم بگم لطفا این تاپیک رو پاک نکنید همدردی کردن تسلی دل دردمنده.....

خداوند متعال در قرآن به قلم قسم یاد کرد.پس نوشتن خیلی خیلی ارزش دارد وکارساز است.پس آرزوهایت را بنویس تا به آنها برسی...دردها وغمها وخشمهایت را بنویس وبه آب روان بینداز تا از آنها رهایی یابی.برای غلبه بر تنبلی برنامه ها وکارهایت را بنویس و به انها عمل کن و.....و به زودی  روزی خواهد آمد که خواهی دید قلم برایت معجزه کرده و زندگیت متحول شده است.☀روان شناس هستم☀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهتره ب وقتش این تاپیکو بترکونیم 😪

عزیزم همه باید از این ماجرا با خبر بشن  با خبر شدن حتما این کارا باید کنیم نه تنها این تاپینک بلکه تمام تاپینکا یگانه که راجع محمد 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

وووواییی بچهههه هاا من واقعاااا متوجه نمیشم اینا همه من خودمو کشتم که بچه ها تو تاپینک یگانه تسلیت نگید  حرف هایی مثل روحش شاد اینا نزنید بعد یه سریا رفتن گفتن    اخه عزیزان دلم چرااا با دقت پیامارو نمیخونید یگانه پیام داده گفته من اصلا طاقت ندارم کسی بهم تسلیت بگه 

حال یگانه به اندازه کافی ناجور هست خواهشا با تسلیت حالشو بدتر نکنید چون خودش گفت من با تسلیت حالم بد میشهههههههههه 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بچه ها به نظرم تاپینک یگانه رو گزارش بزنیدد چون خییلی سفارش کرد بهش تسلیت نگیم 

عزیزم از یگانه خبری نداری ؟ خییلی نگرانشم  

نه عزیزم اینجا جوابم رو نداد 

تو وات بهم دیشب پیام داد 

من صبح دیدم جوابش رو دادم الان فیل‌تر شکن از ظهر بالا نمیاد که ببینم جواب داده یا نه 

اصلا نمی‌دونم آنلاین شده یا نه 😥😥

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نه عزیزم اینجا جوابم رو نداد  تو وات بهم دیشب پیام داد  من صبح دیدم جوابش رو دادم الان ف ...

عزیزم پیامای تاپینگمو با دقت بخون  

کاش بهش نزدیک بودم هرجور شده بود میرفتم پیشش  ولی کیلومترها فاصله دارم ازش  خدایا نمیدون ...

کآش من ازشون آدرس داشتم حتما میرفتم شایدحداقل به قدر ارزن تسلی دلش مبشدم😔

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود😔تا دلم، باز دلم،باز دلم دل بشود💙
بچه ها به نظرم تاپینک یگانه رو گزارش بزنیدد چون خییلی سفارش کرد بهش تسلیت نگیم 

نه فقط کامنت اون شخص رو که تسلیت گفته گزارش بزنیم شاید بیاد ببینه تاپیکش ترکیده بیشتر ناراحت بشه 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
اره حتما برا صبور شدنش حتما بخونید منم شروع میکنم میخونم 

عزیزم اگه میشه نی نی یار تو تاپینک یگانه تگ کن تا تعطیلش کنند یگانه خیلی سفارش کرد بهش تسلیت نگن بعد یه سریا گفتن پیامارو بخون حالش بدتر میشه  من با کامپیوترم تگ میکنم ابی نمیشه 

نه فقط کامنت اون شخص رو که تسلیت گفته گزارش بزنیم شاید بیاد ببینه تاپیکش ترکیده بیشتر ناراحت بشه&nbs ...

اهان اگه اینطوری میشه که همون کامنتارو گزارش میزنیم