2777
2789
عنوان

ختم 124000 صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 20819 بازدید | 1150 پست
کسی که امام حسین صداش کنه بیاد نوکریش رو کنه  کسی که آنقدر دعا و ختم قرآن پشت سرش باشه  ...

واقعاا😭 خدا به دلش صبر بده بنده خدا خیلی انتظار بهبودیشو کشیده بود.....

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
گلم شما لطف و محبت دارى كارى نكردم.  دلم براى دل يگانه آتيش ميگيره.  دعا كنيد دلش آروم ب ...

واقعا همینطوره با اینکه ندیدمش دلم کبابه براش کااااش نزدیکش بودم😥😥

عزیزم آقا محمد شمالی بودن؟ یگانه جان ساکن تهرانن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❌❌❌❌❌❌

بچه ها اصلا تو تاپیک خودش هیچی نگین 

الان حال هممون داغونه ، من خودمم جیگرم کبابه از بس اشک ریختم از وقتی فهمیدم چشمام داره از درد منفجر میشه 

قلبم آتیش گرفته 

ولی باید خودمونو آماده کنیم که وقتی اومد بهش روحیه بدیم 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿
اره چقدر دلمون خوش بود میگفتیم خدا ب دلهای تک تک ماها دعاهای ما هم شده ن نمیگه ولی تا اینک یگانه گف ...

يه چيز عجيب بگم يگانه از يكشنبه هفته پيش ميدونست دكترا جوابش كردن ولى وقتى راضى شد آقا محمد از دنيا رفت. 

سه روز پيش يه مجلس خيلى خوب رفتم اينقد حال و هواش خوب بود اينقد امام رضا ع به جون امام جواد و امام حسين ع رو على اكبر قسم دادم محمد نجات بدن دلمم بعدش اينقد آروم شد اميدوار بودم كه حاجت ميگيرم حتى به يگانه جان هم گفتم ولى دو روز بعدش آقا محمد فوت كردن. 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خانما شاید باورتون نشه من دیشب خواب یگانه رو دیدم خواب دیدم عروسیشون بود با اقا محمد از صبح دلم اشوب بود جراعت نکردم بیام بگم نمیخواستم حال بقیه بد شه

دارم زارررررر میزنم برا هر جفتشون😭😭😭😭

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
يه چيز عجيب بگم يگانه از يكشنبه هفته پيش ميدونست دكترا جوابش كردن ولى وقتى راضى شد آقا محمد از دنيا ...

ای خداااااااا 😭😭😭😭

بمیرم الهی برا عشق پاکشون 😭😭😭

خانما شاید باورتون نشه من دیشب خواب یگانه رو دیدم خواب دیدم عروسیشون بود با اقا محمد از صبح دلم اشوب ...

الهی بمیرممممممم من 😭😭😭

واقعا همینطوره با اینکه ندیدمش دلم کبابه براش کااااش نزدیکش بودم😥😥 عزیزم آقا محمد شمالی بودن؟ یگا ...

بله گلم يگانه جان تهرانه آقا محمد شمال بودن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دوستای گلم خواهشا اروم باشید این روحیه ای که شما دارید قطعا حال یگانه بهتر نمیشه تازه بدتر میشه  ...

قطعا الان آقامحمد آروم و سبکبار هستن... احتمالا تا الان آقامون امان حسین هم شفاعتشون کردن و چه بسا پیشوازشون رفته باشن... فقط الان بیتابی یگانه هست که براشون سخته وگرنه به سعادت واقعی و سرمنزل مقصودشون رسیدن... 🌿🌿🌿

همگی برامون سخته و برای یگانه خیلی خیلی سخت و سنگینه..ولی وقتی ایشون آرامش دارن و باید راضی باشیم به رضای خدا

توکل بر خدا ... التماس دعا....
الهی بمیرممممممم من 😭😭😭

خدا نکنه

کاش پیشش بودیم یگانه جون خواهر نداره الان چقد ب حضور هممون احتیاج داره ای خدااااااااا

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
يه چيز عجيب بگم يگانه از يكشنبه هفته پيش ميدونست دكترا جوابش كردن ولى وقتى راضى شد آقا محمد از دنيا ...

😔😔😔😔😔😔😔

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خدا نکنه کاش پیشش بودیم یگانه جون خواهر نداره الان چقد ب حضور هممون احتیاج داره ای خدااااااااا

حداقل سه نفر از ماها پیشش بودیم خوب بود براااش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خدا نکنه کاش پیشش بودیم یگانه جون خواهر نداره الان چقد ب حضور هممون احتیاج داره ای خدااااااااا

وای خدا بغض داره خفم می‌کنه😭😭😭